promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly király ilyen volt az ágyban, Diana hercegné már rég elárulta
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerelmes együttléteik igencsak ritkának számítottak.

A világtörténelemben is alig akad példa arra, hogy valakinek annyi ideig kelljen várnia a trónra lépésre, mint III. Károlynak. A brit uralkodó novemberben már a 74. születésnapját fogja ünnepelni, de még csak a múlt hónapban örökölte meg a koronát édesanyjától, II. Erzsébettől.

Károly 1958-ban lett walesi herceg, ez a titulus jár a trónörökösnek. Természetesen a szigetország egyik legjobb partijának számított, mégis viszonylag későn nősült meg, bár több nővel is kapcsolatba hozták fiatalkorában.

Végül 1981-ben feleségül vette Diana Spencert, akitől két fia (Vilmos és Harry) született. 1996-ban azonban elváltak, és a következő esztendőben a szépséges hercegné autóbaleset áldozatává vált. Akkoriban már nyílt titok volt, hogy nemcsak neki volt házasságon kívüli kapcsolata, de Károlynak is, aki most királynéként emelte maga mellé egykori szeretőjét, Camillát.

Valljuk be, az új király fiatal korában rosszul teljesített az ágyban, amit a 2017-ben bemutatott videófelvételek is alátámasztanak. Ezeken Diana árul el intim részleteket (is) a magánéletükről, például azt sem hallgatta el, hogy egyszer Károlyt a vécén kapta rajta, amint éppen malacságokról társalgott Camillával.

A hercegné többször is kérdőre vonta férjét, hogy miért lebzsel körülötte a másik nő, ám Károly ezeket a vádakat mindig lepattintotta magáról, sőt a kilengések állítólag az apja, Fülöp herceg engedélyével történtek.

Diana közben sorvadozott a házasságban, Károly nagyjából háromhetente egyszer feküdt le vele, sőt Harry 8 éves kora körül (nagyjából 1992-től) az intim együttlétek el is maradtak. Nem csoda, hogy a hercegné összeszűrte a levet az egyik testőrével, Barry Mannakee-vel, aki később motorbalesetben vesztette életét.

„Fogalmam sincs, mit kellene tenned, Károly reménytelen”

– mondta II. Erzsébet Dianának, amikor az panaszra ment hozzá. A hercegné számára később összeállt a kép, hiszen Károly a házasságkötésük előtt is körülbelül háromhetente látogatta az akkor még titkos szeretőjét, Camillát, vagyis egyszerűen nem volt igénye több szexre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás