promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 26: a Nyilast utolérheti a karma keze, míg a Rák a pénzügyekben hozhat brutálisan rossz döntéseket
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek életében új fejezet nyílhat, ha nyitott füllel jár, de az Oroszlán is tisztán láthatja, hogy mit akar még elérni ebben az évben. Semmi perc alatt itt lesz az év vége, és ha nagy terveid vannak, azokba még most bele kellene vágnod. Lássuk, hogy miben segít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sokat morfondírozol a jövőn, de lassan rá fogsz jönni, hogy rengeteg dologban helyesen döntöttél. Áldozatokat kellett hoznod, de a megkezdett útnak a végére érsz. Kellő energia van benned, hogy pontot tegyél a végére. Édes lesz a győzelem, majd meglátod. Igyekezz többet beszélni a barátaiddal – akadt olyan, akit mostanában eléggé elhanyagoltál.

Bika (április 21. - május 20.)

Fontos döntéseket készülsz hozni, de nem akarod ebbe belevonni a családodat és a barátaidat. Lehet, hogy rosszul döntesz. Szeretsz elzárkózni, a magad ura lenni, de ez nem mindig jó. Most valóban nem lesz kifizetődő, szóval bármire is készülsz, előtte kérd ki a többiek tanácsát. Ha nem tudtál feltöltődni mostanában, akkor igyekezz ezt bepótolni esténként, mert rengeteget segíthet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érdemes nyitott füllel járnod mindenhol, mert olyan információkhoz juthatsz, ami a karrieredet, és a magánéletedet is jó irányban befolyásolhatja. Persze tudnod kell kezelni ezeket. Előbb mindenképpen győződj meg a hitelességéről, aztán úgy használd, ahogy neked jó, de semmiképpen ne árts vele másoknak, mert az visszaüthet. Új fejezet nyílhat ezzel az életedben.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki néhány teendőt fel kell függesztened, ha úgy érzed, nem érsz vele célt. Jelenleg azokra a dolgokra muszáj koncentrálnod, amikre azonnali hatást tudsz gyakorolni. A pénzügyekkel nem szabad most foglalkoznod, csak olyan szinten, hogy ne fukarkodj, de ne is költekezd túl magad. Legyél a humorodnál, mert az rengeteg pozitív energiát adhat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kezd kirajzolódni néhány pont a fejedben, hogy ki is vagy, és mit szeretnél elérni az év hátralévő részében. Egy hozzád közelálló személy ebben remekül a segítségedre lehet. Nagyra értékeli a terveidet, és meg is tudja adni a kellő lökést. A szemléletváltás segíthet, hogy magabiztosabbnak, és bizakodóbbnak érezd magad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az érzelmi egészséged egyre jobban kezd helyrebilleni. Ez fontos is, mert ezt követi a testi egészség. A kettő bizony kéz a kézben jár, ezt ne felejtsd el. Az életednek ez a két aspektusa jobban összekapcsolódik, mint gondolnád. A stresszhelyzeteket is kezd el háttérbe szorítani, mert mindentől el tudják venni a kedved.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Valaki nem felel meg az elvárásodnak a közeli környezetedben? Lehet most inkább az elvárásaiddal lehet a probléma? Gondold újra, hogy mit vársz el ettől a személytől, vagy tedd számára világossá, hogy a jelenlegi helyzet nem tud sokáig működni. Előfordulhat, hogy pont a te véleményed hiányzik ahhoz, hogy ez a személy megváltozzon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most előtör belőled a vágy, hogy embereket motiválj a környezetedben. Azért figyelj oda, mert te hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj el, főleg azoktól, akik közelebb állnak hozzád. Közben egy ügyed nem halad olyan gyorsan, mint szeretnéd. A bolygók azt súgják, hogy nem kellene semmit se siettetned a következő napokban.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet ideje lenne aktívabb szerepet vállalnod a családod ügyeiben. Mostanában nagyon szereted minden alól kivonni magadat, de a karma később utolérhet. Ha te nem segítesz nekik most, akkor ezt meg fogják jegyezni, és később te sem fogod megkapni tőlük a támogatást, ami később jól esne. Egyedül is meg tudsz oldani mindent szerinted, de ez nincsen így.

Bak (december 22. - január 20.)

Valószínűleg fel kellene ráznod néhány kapcsolatodat. Írj rá pár emberre, akiket hanyagoltál az utóbbi időben. Meglátod, egy nagyon jó beszélgetés lehet az egészből, ami téged is jó kedvre fog deríteni. Közben ne félj alternatív utakat keresni. Ha eltérsz a megszokottól, akkor néhány problémát jóval hamarabb fogsz tudni megoldani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egyre több elismerő vállverekedést fogsz tudni bezsebelni az ismerőseidtől, ami azt fogja mutatni, hogy mindenben jó irányba haladsz. Ha éppen meg szeretnél nyílni valakinek, akkor abból is próbáld meg a legtöbbet kihozni, mert csak így kaphatod meg a szükséges lökést. A bolygók szerint ez a hét remek alkalom a kapcsolatok kialakítására.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyszerűen tudsz szervezni, és hatékony vagy a munkahelyeden és azon kívül is. Igyekezz megtartani a lendületedet, és akkor egy igazán könnyű hét állhat előtted. A személyiséged erős, amivel a környezetedet könnyen le tudod venni a lábáról. Nincs olyan káosz, amiből ne tudnál győztesen kijönni. Csakis pozitívan haladj előre!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás