promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 25: a Nyilasnak váratlan kiadás szakadhat a nyakába, a Skorpióra pedig negatívan hathat ez a bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Koson eluralkodhat a rosszkedv, míg az Oroszlán nem söpörheti a szőnyeg alá a problémáit. Bármennyire is nehéz, előre kell gondolkodnod, mert így jelentősen megkönnyítheted a dolgodat. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A sok gond miatt eléggé eluralkodhat rajtad a rosszkedv, és az őszi fáradtság is felütheti a fejét. Fontos lenne, hogy ne másokat okolj ezért, és ne vezesd le senkin a feszültséget. Pedig jelenleg úgy állnak a bolygók, hogy a munkádban kiemelkedőn tudnál teljesíteni, amire a főnökeid is felfigyelnének. Próbálj meg koncentrálni.

Bika (április 21. - május 20.)

A mai napon nagy hatással lehetsz arra a közösségre, ahol élsz és dolgozol. Lehet sokan arra fognak várni, hogy te adj nekik egy kis lendületet. Igazából rád is jó hatással tud lenni, ha embereket tudsz ösztönözni. Persze nem kell vezetőnek lenned, csak törődj mindenkivel, ha van rá lehetőséged. Meglátod, ezt kamatostul vissza fogod kapni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki kezded látni azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé. Ez egy olyan új kezdet lehet, ami vissza tudja majd adni a lendületedet. Persze ne hajtsd túl magad, mert akkor semmi perc alatt borulhat a kártyavár, és az el fogja venni a kedvedet mindentől. Ne feszülj be, és ne is izgulj, csak haladj!

Rák (június 22. - július 22.)

A nap csendes pillanatai lehetőséget kínálnak arra, hogy elgondolkodj a közvetlen jövődet érintő kérdésekről. Ha teheted, akkor inkább vállalj passzívabb szerepet ma. Igyekezz kényelmes kompromisszumokat kötni. Ma a tervezgetés megy a legjobban, és ezt muszáj leszel kihasználni, különben a jó ötleteid el fognak tűnni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Főleg a magánéletedben vár rád nagy változás. Ha a szőnyeg alá söpörted a problémákat a pároddal, akkor az vissza fog ütni. Eddig jól tudod kezelni a mindennapokat, de olykor muszáj vagy kiszakadni. Legalább sétálni menj el, hogy ki tudd szellőztetni a fejedet. Az aktív pihenés fel tud tölteni energiával.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Neked most néha le kellene lassítanod kicsit. Jól is érzed magad otthon az őszi időben, és a kreatív energiáid a csúcson vannak. Jelenleg nagyon benned van a változás. Hát ne is mondj ennek ellent, és változtass a környezeteden. A mozgást ne hanyagold el, ebben kicsit ellustultál az utóbbi időben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók most igazi vidámságot tudnak hozni az életedbe. Próbálj meg mindent pozitívan nézni, és te is az leszel. Ha ezt kihasználod, akkor türelmesebb és kedvesebb lehetsz a környezeteddel. A pénzügyi problémák is el fognak kerülni, ha nem mész bele esztelen költekezésekbe. Próbálj meg többet spórolni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Rád tényleg érvényes, hogy fokozottan kell figyelned, mert elég negatívan hathat rád a jelenlegi bolygóállás. Kötözködő hangulatban lehetsz, és a munkához sincs túl nagy kedved. Próbálsz kifogásokat keresni ahol csak lehet, és a legtöbb kihívást lehetetlennek gondolod. Most csak túl kell valahogy élned ezt a napot, otthon pedig igyekezz kiengedni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Otthon végre elülhet a vihar, de lehet te is kellesz hozzá, hogy megoldj néhány problémát. Óvatosan, mert a legkisebb dolgok miatt is kirobbanhat a vita. Ha van párod, akkor nem ártana megpróbálnod valahogy az ő kedvében is járni. Ha van rá lehetőséged, akkor próbálj meg előre dolgozni. Jobb lenne spórolnod, váratlan kiadás ütheti fel a fejét később.

Bak (december 22. - január 20.)

Vigyázz, mert a mai napon kicsit hevesebb a vérmérsékleted. Nagyon felmegy benned a pumpa, ha levegőnek akarnak nézni, de erre ne reagálj rögtön támadólag. Megvan benned a tehetség, hogy felismerd a helyzetek előnyeit és hátrányait, ezt használd is ki. Magaddal és az előrejutásoddal törődj, hidd el, ebben nincs szükséged másokra.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha a pároddal sok lenne a problémátok, akkor ez a nap a legmegfelelőbb arra, hogy végre leüljetek beszélgetni. Ha jól átgondolod a helyzetet, akkor minden dolognak pontot tudtok tenni a végére. A mostani nehéz helyzetek téged is kibillentenek kicsit az egyensúlyodból, de meg fogja érteni a környezeted, főleg ha ők is hasonló cipőben járnak.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem nagyon akarsz a héten a pénzügyekkel foglalkozni? Pedig lehet most kellene, mert a csillagok szerint szerencsésen tudod forgatni. Ha valamilyen befektetésen gondolkozol, akkor abba bele kellene vágnod, persze mérlegelve a kockázatokat. Hitelt csak úgy vegyél fel, ha ellőtte a családoddal is egyeztetsz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás