promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 24: a Kosnak és a Skorpiónak is pocsékul indulhat a hete, de nincsen veszve minden
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika nagy bajba kerülhet, ha elszórja a pénzét, az Oroszlánnak pedig nem szabad az utolsó pillanatokra hagynia a dolgokat. Néhány csillagjegyre bizony egy elég fárasztó hétkezdés vár. Nézzük, hogy mit jelez előre számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sajnos nem indulhat túl jól a heted. Ma nagyon lefoglalhatnak a munkahelyi gondok, így kevés időd lesz magadra és a közeli környezetedre. Pedig este nem ártana feltöltődnöd picit, főleg, ha ez hétvégén nem sikerült. Azt is nézd, hogy sokan támaszkodnak rád lelkileg. Most beleeshetsz abba a hibába, hogy a fontos embereket hosszú ideig elhanyagolhatod.

Bika (április 21. - május 20.)

Minden döntésedben meg tudd találni az arany középutat. Nagy kedvvel vághatsz bele mindenbe, és ez fontos is, hogy ne maradj le. Olykor túlságosan együttérző vagy. Hajlamos lehetsz a szívedre venni mások problémáit, de nem szabad hagynod, hogy ezek hátráltassanak. A következő napokban neked se ártana kicsit spórolnod. Ha elszórod hamar minden pénzed, akkor nagy gondba kerülhetsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségedet és ez a munkádra is kihathat. Pedig nem szabad, hogy ez bármiben befolyásoljon. Tudnod kell, hogy mik az erősségeid, és ezeket mindig mindenhol be tudod vetni. Ha az indulataid vezérelnek, akkor kicsúszhat a kezedből az irányítás. A munkahelyeden több támogatód van, mint ellenséged.

Rák (június 22. - július 22.)

Zavaros és kaotikus lehet a helyzet körülötted. Próbálj meg reálisan nézni mindent, és rendszerezni. Ha kibillentenek az egyensúlyodból, akkor nehezen tudsz visszatalálni a helyes útra. Térj ki a felesleges kockázatok elől most, és csak a lényeges dolgokra koncentrálj. Legyen időd a pihenésre, mert az őszi fáradtság nálad is elő fog jönni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az utolsó pillanatokra hagyhatsz dolgokat, ami nagyon rossz megoldás. Ami kötelező, azon lendülj túl hamar, minél gyorsabban. Közben azon is el kell gondolkoznod, hogy túl sokat vállalsz. Ha nem marad időd a pihenésre, a kikapcsolódásra, akkor eléggé besokallhatsz. Ne vállalj át senkitől terheket, kisebbeket se, mert nem fogsz tudni velük megbirkózni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha szakmai szinten kínálkozik valami új lehetőség, akkor azzal mindenképpen élned kell. Ne félj, ha picit más, mert meg fogod kapni a kellő segítséget hozzá. A másik nem körében erős a kisugárzásod. Ha ismerkedni szeretnél, akkor itt az ideje lépni. Az apróbb ügyeken igyekezz hamar túllendülni, mert különben a fejedre nőhetnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne zárkózz el a kihívások elől, mert jót tehetnek neked, de a bizonytalanokat inkább engedd el. Válaszd ki a legfontosabb feladatokat, és mindenképpen ezekre összpontosíts. Feleslegesen semmiképpen nem szabad fecsérelned az energiáidat. Jelenleg szerencsés időszakod van, így ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Figyelj oda a hangulatingadozásaidra, különben teljesen a feje tetejére tudják állítani a napodat. Lehet nagy terveid vannak, de azok akadályokba ütköznének. A változékony hangulatod miatt a döntéseid is rosszak lehetnek. Inkább csak próbálj meg túllendülni a kötelező dolgokon. Elő kell venned a rutinodat, és ne gondolj túl semmit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A kis dolgokban szerencsés lehetsz, míg a nagyokkal nem igazán kell foglalkoznod. Ez az időszak arra jó, hogy fokozatosan haladj a kitűzött célok felé. A kitartásod hamarosan meg fogja hozni a gyümölcsét, és feltöltődhetsz, megnyugodhatsz. Költekezésben picit szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat – maradjon a közelgő hosszú hétvégére is tartalékod.

Bak (december 22. - január 20.)

Végre kezd eltűnni az őszi depressziód, legalábbis ha hagyod neki. Mindenkivel meg tudod találni a közös hangot, szóval legyél nyitott. A Hold érdekesen halad, ami egy picit bizonytalanná tehet, de sok minden ad majd jeleket, hogy jó úton haladsz. Nehezebben viseled a kritikát, de ne vágj vissza hirtelen felindulásból senkinek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szakmailag kitűnően veszed az akadályokat, de érzelmileg csalódás érhet. A rátermettségednek hála túl tudsz jutni minden problémán. Maradj erős, és nem lehet semmilyen probléma. A bolygók elűzik az őszi depressziódat. Tele lehetsz életkedvvel, erővel, és még a szerelem is rád találhat. Persze előbb a kihívásokon kell túljutnod, mert ezek adják az energiád nagy részét.

Halak (február 20. - március 20.)

Kezelj fenntartással minden információt, mert félreértéseket szülhet. Csak olyasmiknek adj hitelt, amikben valóban megbizonyosodtál. Szellemileg és fizikailag is elég fáradt lehetsz. Mindenképpen otthon próbálj meg feltöltődni a négy fal között. Jelenleg még a kellemesebb programok is csak jobban kimeríthetnek.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás