promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Évekig volt hajléktalan egy nő, mert sehova nem fogadták be a macskájával
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy bozótosban, egy elhanyagolt és elhagyott területen élet egy nő három évig házi kedvencével, akit a lelkitársának nevezett, ugyanis az állattal együtt nem sikerült szállást találnia magának. Úgy tűnik, életének ez az időszaka véget ér, ugyanis már szállást keresnek neki. 

Egy, az ötvenes éveiben járó brit nő nem akart megválni szeretett macskájától, akit „lelkitársának” nevezett, és nem talált olyan lakást, ahova magával vihette volna az állatot, ezért egy bozótosban éltek három évig. Ennek akkor szakadt vége, amikor Gareth Olsen, éppen szántóföldön rendezte a növényzetet Chesterben, amikor a bokrok között magtalálta a nő és a macska "otthonát".

A nő elmagyarázta, hogy tragikus módon nem talált olyan bérelt szállást, ahol háziállatokat fogadtak volna, így végül a szabad ég alatt talált magának menedéket a macskájával. „Otthona” egy ponyvából, néhány esernyőből, egy régi hálózsákból, takarókból és párnákból állt, a többi holmit pedig táskákban és dobozokban tartotta - írja a LADbible.

"Annyira megdöbbentem és sajnáltam a nőt. Egy földet tettem rendbe éppen egy magánbérlőnek, amelyhez évek óta nem nyúltak hozzá. Az egyik munkásunk éppen a traktorral tartott a nő menedéke irányába, amikor egy kis kéz jelent meg a sövényből, integetett, és azt mondta: „Itt lakom”

- idézte fel a szívszorító pillanatokat a férfi. Gareth tehát megsajnálta a nőt, és segítséget szerzett neki. Amikor megkérdezte, hogy mindezt hogyan bírta, a nő azt válaszolta, hogy elég szívós ember, és csak egy új hálózsákra van szüksége, mivel az övé látott már szebb napokat. "Nyilvánvalóan nem volt jól" - fogalmazott a férfi, aki nem volt hajlandó belenyugodni a nő helyzetébe. 

Jelenleg szállást keresnek neki, hogy többé egyetlen éjszakát sem kelljen a szabad ég alatt töltenie. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás