promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Másnak sem jött be Bereczki Zoltán poénja, Cooky és szerelme számon kérték a színész-műsorvezetőt
Borítókép:  TV2 (screenshot/Dancing with the Stars)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon mennyire hiteles Bereczki?

Az RTL kezdte, különféle sztárok csatlakoztak rá, a Médiahatósággal folytatódott, és meg sem állt a TV2-ig. Valahogy így lehetne leírni röviden azt a gyermekvédelmis procedúrát, ami most a hárombetűs kereskedelmi csatorna életében van benne, és ami látszólag nem akar csillapódni. Pedig még valódi ítélet sincs:

A TV2 Dancing with the Stars egyik zsűrijét, Bereczki Zoltánt látszólag azonban nem aggasztja az egész, sőt, örömmel heccelődik a második csatorna műsorvezetőjén, Vadon Janin. Mintha valami fricska lenne, mintha ő fölötte állna mindenen, szent szobor készülne róla épp az egyik főtéren, úgy veszi a színész a szájára mások helyzeteit: a valóság mindeközben az, hogy egyiküknek sem kéne fordítva ülni a lovon, egyikük sem az erkölcsösség mintapéldánya.

De a zsűri jól irányzott „Sí, senor"-ozása elhangzott a TV2 élő adásában, visszavonni nem lehet már, és nincs is rá szükség, de ennek kapcsán az Instagramon megjelent Szécsi Debóra, Cooky párjának videója, amiben elmondják a véleményüket Bereczki beszólásáról.

„Tavaly az egyik zsűritag azt mondta, hogy társadalmilag nem ért egyet azzal, hogy a gyermekeket mutassuk bárhol. Idén ezzel nem volt baj. Ez hogy is van?"

kezdte Debóra, direkt kihagyva az illető nevét, de a francia rádióst ez nem érdekelte, és amúgy is úgy ismerhette meg őt a világ, hogy ami a szívén az a száján is:

„Mi van veled, Zolikám?"

Azt hiszem, ez lett az év kérdése. Mi van veled, Bereczki? Mióta nem tudod, mikor nem kell tovább önteni az olajat a tűzre? S vajon ki igényel több reflektálást: Vadon Jani vagy Bereczki Zoltán? Bár lehet, hogy inkább magával a gyerekek védelmével kéne foglalkozni a kereskedelmi csatornáknak is ahelyett, hogy ilyen helyzeteket generálnak...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás