promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 22: a Mérleget a szakítás felé sodorhatják a bolygók, a Vízöntőnek pedig az exe tűnhet fel hirtelen a semmiből
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába van itt a hétvége, az Ikreknek nem szabad lelassulnia, a Skorpiónak azonban még a telefonját is ki kellene kapcsolnia. Ha vannak gondok, akkor törekedj arra, hogy minél hamarabb megoldd őket. Nézzük, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Néha úgy érzed, hogy megakadnak a dolgok, de ez nem szabad, hogy ez elvegye a kedvedet. Meg kell őrizned a lendületedet, bármiről is legyen szó. Most kicsit hanyagolod a kreativitásodat, pedig pont ebben az időszakban tudnál továbblépni, valamint fejlődni. Találd meg azt az embert, aki ösztönözni tud kicsit.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma a szokásosnál is bizonytalanabbnak érezheted magadat. Igyekezz minél hamarabb visszatalálni a határozott énedhez, mert hamarosan szükséged lesz rá. Szép reményekkel teli időszak áll előtted, és csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Észre tudod venni a lehetőségeket, de meg is kell tudnod ragadni őket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet nem kellene túlságosan elkényelmesedned ezen a hétvégén? A felfogásod és az energiáid megalapozhatnak egy nagyon sikeres időszakot. Teljesen mindegy miről van szó, akár egy komoly projekt befejezéséről, vagy a garázs kitakarításáról, vesd bele magad, mert a sikerélmény garantált. Hagyd, hogy az ambícióid átvegyék a vezetést.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit nehezebben ébredsz a kelleténél. Ha nincs túl sok dolgod, akkor nyugodtan maradj ágyban picit, mert megérdemled a pihenést. Ha viszont vannak feladataid, amiket még nem fejeztél be, akkor ugorj neki minél hamarabb. Lehet a hidegfronti hatás is el tudja venni a kedvedet sok mindentől, de ha előveszed a rutinodat, akkor a kisujjadból kirázhatsz mindent.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Valakire nagyon meg fogsz tudni haragudni ezen a hétvégén. Trükkös a dolog, mert most ezt az érzelmet nem igazán tudod a helyén kezelni, pedig kellene. Igyekezz éretten hozzáállni mindenhez, és nem hisztizni. Játszd le a fejedben, hogy miként hangozhatnak a szavaid, még mielőtt kimondanád őket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Tökéletes lehetőségek adódnak a hétvégén, hogy meggyőz a környezetedben egy konok embert az igazadról. Nem ártana ezt kihasználnod, főleg akkor, ha az illető hátráltat valamiben. Most elég erőtlenek és sótlanak az emberek körülötted, neked meg igazán jól forog az agyad és az ötleteid is kitűnőek. Ne hagyd veszni hagyni őket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kapcsolatod nem úgy alakult egy személlyel ahogy képzelted. Lehet csalódtál, vagy majd csak fogsz, de pontot kell tenned a végére. Rá kell jönnöd, hogy ez a dolog ennyit bírt. Még a közeli környezeted is be fogja látni, hogy jól döntöttél. Legyél bátor, mert a bolygók a megfelelő döntés felé fognak sodorni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég régóta teljes gőzzel haladsz előre, és már lehet el is felejtetted, hogyan kell igazán kikapcsolódni. A terveid is a hozzáállásod is kezd helyrebillenni, de muszáj néha szünetet tartanod, különben ki fogsz égni, vagy át fogsz esni a ló túloldalára. Kapcsold ki a telefonodat, és foglalkozz a legkedvesebb hobbiddal, vagy csak lazulj el este.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A pozitív kommunikáció lehet ma számodra a kulcs a boldogság felé. Egy hosszú és lenyűgöző beszélgetés felnyithatja a szemedet, és új energiákkal tud feltölteni. Már csak a megfelelő személyt kell ehhez megtalálnod. Lehet nem érzed magadon, de fejlődési időszakban vagy, és mindig kell valami, hogy hajtson előre. Ez most egy ember lesz, aki közel áll hozzád.

Bak (december 22. - január 20.)

Feszült helyzetekbe kerülhetsz, amiket viszonylag könnyen fogsz tudni megoldani, ha türelmes vagy. Lehet menetközben kell taktikát váltanod, de a jegyedre jelenleg amúgy is jellemző a rugalmasság. Azt viszont ne toleráld, ha valaki arrogáns, vagy esetleg türelmetlen veled. Ragaszkodj az elképzeléseidhez, és ne legyél félénk.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Váratlan híreket kaphatsz egy múltbéli személyről, de olyanról, akivel nem szabad foglalkoznod. Lehet az exed, vagy egy olyan barát, aki már nem érdemli meg a figyelmedet. Ha kifejezetten téged keres, akkor határozottan nemet kell mondanod. Hétvégén igyekezz megtalálni a szabadságodat, és a saját utadat járni.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok pozitív energia kering körülötted, és ha az embereknek jó a hangulata a környezetedben, akkor abból remekül tudsz táplálkozni. Szívesen haladsz előre a céljaiddal, és ez a nap végére csak fokozódhat. Persze ügyelj arra, hogy a hétvégéd ne csak ebből álljon. Megérdemelnél már egy kis pihenést is, nem gondolod?

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás