promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 21: a Kos felé közeledik a szerelem, a Vízöntőt azonban egy igazán idegesítő személy hátráltathatja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek muszáj felkészülnie néhány igazán nehéz kihívásra, míg a Nyilasnak lehet meg kell szegnie néhány szabályt, hogy haladni tudjon a hétvége előtt. Ne feledd, hogy a legtöbb probléma csak első ránézésre tűnik bonyolultnak. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehéz mostanában ismerkedni, de mégis érdemes kimozdulnod a négy fal közül, ha megteheted. A bolygók szerint egy unalmas helyszínen is olyan embert sodorhat az utadba a sors, akit igazán meg fogsz kedvelni. Barátság, vagy szerelem? Az jelenleg még mindegy. Most minden új ember fel tudja dobni az életedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet nem ártana lenyelned a büszkeségedet, és elfogadnod néhány ember támogatását. Mindenki előrébb szeretne jutni az életben, ahogy te is, ehhez pedig néha olyan személyekkel is szövetkezned kell olykor, akiket nem kedvelsz annyira. Gondolj a pozitív változásra, és arra, hogy utána minden jobb lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elakadhatsz néhány dologban, de az idősebbek nagy hasznodra lehetnek. Olykor csak legyintgetsz az unalmas történeteiken, viszont be kell látnod, hogy az élet néhány kérdésében tapasztaltabbak, mint te. Látni fogják a problémákat, valamint a zavaró tényezőket, szóval kérdezz, aztán nyisd ki a füledet, mert érkezik a segítség.

Rák (június 22. - július 22.)

Picit össze vagy kavarodva néhány dologban, pedig közel vagy a célhoz. Mintha egy kirakós játék lenne előtted, de nem találod az utolsó darabot. Ez nagyon frusztráló érzés lehet számodra, de hamarosan a kirakósod egy apró, de nagyon meghatározó darabja a helyére kerülhet. Ne próbáld keresni, ne próbáld erőltetni, ez meg fog történni magától.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most te tudsz lenni a nagy társadalmi kerék középpontja, na meg mozgatója. Szinte minden emberrel meg tudod találni a közös hangot, így ösztönözni tudod őket, de közben magadat is. Az új ismerősökre is úgy tekinthetsz, akár egy régi barátra. Viszont vigyázz, hogy ne legyél túl közvetlen. Ne tárulkozz ki teljesen, csak amennyire feltétlenül muszáj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki nem jönnek könnyű napok a számodra. Valahogy túl kell élned a nagy viharokat, amik hirtelen átroboghatnak az életeden. Mivel viharokról van szó, így nem tartanak túl sokáig, de meg kell találnod a fedezékedet. Fel kell ismerned a felhőket, és ügyesen előregondolkodni, hogy mit hogyan tegyél.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet most nem tudsz mindent úgy látni, mint a közeli környezeted, így ellentétek lehetnek közöttetek. Ettől még szükségetek van egymásra, szóval igyekezz mindenkivel megtalálni a hangot. Jelenleg kicsit több gond nyomhatja a válladat, de ezek szép lassan le fognak rólad gördülni. Ehhez a barátságos, de a határozott arcodat is elő kell venned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Végre kicsit előveheted a szemtelen és a kalandos oldaladat. Igyekezz úgy előrehaladni, ahogy csak tudsz. Nem azt mondják a bolygók, hogy legyél felelőtlen, de előveheted picit a lazább oldaladat. Nagyon jó ötleteid vannak, és a tempóváltásod is mindig igazodik az életedhez. Ha úgy érzed lassítanod kell, akkor inkább lassíts.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Általában a szabályok betartására törekszel, de most egyáltalán nem baj, ha megkerülöd őket a cél érdekében. Csak apró kitérőket tegyél, amikből egyáltalán nem lehet baj. Az energiád és a fantáziád is a topon lehet, ha jól használod. Legyél mindenkivel őszinte, főleg a közeli környezeteddel, akik megértőek veled.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki egy kis magányra lenne szükséged, hogy átgondolhass néhány változást, amiket minél hamarabb el kellene végezned az életedben. Néhány makacs szokásod eléggé beleépült a hétköznapjaidba, amiket nem ártana elhagynod. Az életmódváltáson sem ártana elgondolkoznod, hogy közelebb kerüljenek hozzád az egészségesebb dolgok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon úgy néz ki, hogy valaki ellened dolgozik, és megpróbál provokálni. Ahelyett, hogy felesleges harcba kezdenél, vegyél egy nagy lélegzetet, és próbáld meg ignorálni az illetőt. Hidd el, egyáltalán nem tud ártani neked, csak akkor, ha elkezded őt komolyan venni. Ha te nyugodt maradsz, akkor ő hamarabb fog hibázni.

Halak (február 20. - március 20.)

Legyél bátor, valamint merész, és akkor mindenben első lehetsz. Most az úttörő szellemiségedre van szükség. A boldogságod akkor lesz felhőtlen, ha azokban a dolgokban haladsz előre, amik a legfontosabbak neked. Vonzanak az újdonságok, de először azokban lépj szintet, amikbe már belekezdtél.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás