promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly súlyos döntést hozott: a sorsdöntő terv azonnal életbe léphet, ha Harry herceg és Meghan átlépik a vörös vonalat?
Borítókép:  Ferrari Press Agency/BBC/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Károly határozott döntést hozhatott.

Az elmúlt időszakban rengeteg hír jött újra a brit királyi család belső feszültségeiről, az újságok folyamatosan cikkeznek arról, hogy Meghan Markle, Harry herceg, valamint Károly király és Kamilla királyné között feszültség lehet. Erre pedig több jelből is következtetni lehet. Bár a legtöbbről hivatalos információnk nincs, rengeteg pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a brit királyi családban elképesztően mélyítené a már meglévő szakadékot, ha bizony a sussexiek rég beígért könyve végre megjelenne.

Korábban a The Sun is arról cikkezett, hogy az új uralkodó mindenáron azon van, hogy a könyv megjelenését megakadályozza. Károly pedig ezért állítólag nagyon messzire menne el, a legvadabb feltételezések szerint nemcsak a kiadónak, de saját fiának is füzetne, hogy ne jelenjen meg az a könyv, amelyet már több mint egy éve bejelentettek, hogy érkezik, és amelyre óriási kereslet lenne az egész világon. Eddig úgy volt, hogy novemberben jelenik meg, ám II. Erzsébet halála után változtak az időpontok.

Új dátum pedig egyelőre nincs, ám az idő előrehaladtával Harry hercegen és Meghan Markle-n egyre erősödik a nyomás. Most éppen hogy?

[[cikk1]] 

Brutális szankció jöhet Károly részéről a pletykák szerint. Mivel az új könyvben valószínűleg Kamilla is jócskán kapna hideget és meleget is a sussexiek részéről, és Károly ezt nagyon nem akarja, hiszen célja az új helyzetben egyértelműen a monarchia megerősítése, és a királyi intézmény megtépázott renoméjának visszafordítása. Károly tehát állítólag a Page Six lap információi szerint azzal vágna vissza, hogy fiát és feleségét egyenesen eltiltja a világ egyik legjobban várt eseményétől, a koronázástól, amely 2023 közepén lesz majd. Nem mindennapi ultimátum tehát a sussexieknek, akiket persze a kaidó részéről is köt a megjelenés, bár más források szerint a megjelenés is azért csúszhat, mivel nagyon sok dolgot tompítanának a könyvben a kialakult új helyzet után.

(via FemaCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás