promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Addig cikizték ezt a nőt az elképesztően hatalmas lába miatt, hogy végül modell lett belőle
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egészségesnek tűnő emberekkel is előfordul, hogy olykor bántják őket bizonyos testi jellegzetességeik miatt. Mahogany Geternek azonban minden egyes nap szembe kell néznie a bántó szavakkal, vagy akár a megalázással is. A 23 éves nő azonban felvette a kesztyűt a bántalmazó emberek ellen.

 

Könnyen kirekesztettnek, hátrányos helyzetűnek, vagy alsóbbrendűnek érezheti magát, aki másképp néz ki, mint társai. Mahogany Geter pontosan ebben a cipőben jár, ugyanis nyiroködémája van, amitől a bal lába elképesztően megdagadt. A 23 éves texasi nőt évek óta zaklatják állapota miatt, ezért készített egy videót, amellyel a lelki terrorra reagál. 

„Miért nem amputáltatod a lábad? Sokkal jobban néznél ki” – idézi az egyik trollt egy TikTokra feltöltött videójában. A fiatal lány arról is beszél, hogy milyen más bántó megjegyzéseket szokott még kapni. A platformon egyébként több mint 59 ezer követője van.  

„Kaptam elég sok érzéketlen megjegyzést. Egy ember azt mondta, hogy a lábam úgy néz ki, mint egy sonkatekercs, és egy lány az iskolában eldeformálódott p*csának nevezett"

– részletezte Mahogany, és hozzátette, nagyon nehéz volt felülemelkedni ezeken, de nem volt más választása. Elmondta azt is, hogy mindig alacsony volt az önbizalma, amiatt, ahogy az emberek bántak vele. Támogatásra lelt azonban a közösségben, ahova szintén olyan emberek járnak, akiknek hasonló gondjai vannak, mint neki, és természetesen a családja is sokat segített. Édesanyja,Timika Geter például abban segített neki, hogy rájöjjön, milyen szép kívülről és belülről is.

„Ez azt jelenti, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy inspiráljak másokat, hogy fogadják el önmagukat, és lássák, milyen szépek”

– fogalmazott Mahogany. Régen azonban nehezebb volt megbirkóznia a beszólásokkal. Egy időben például azt gondolta, hogy Isten megátkozta.

„Csúnyának éreztem magam, mintha egy korcsnak teremtettek volna, és sokat sírtam egyedül. Aztán úgy döntöttem, hogy azért vagyok ebben az állapotban, mert érzelmileg erős vagyok, és kibírom"

– fűzte hozzá. 

Nos, olyannyira kibírta, hogy manapság már modellként is foglalkoztatják. A legnagyobb vágya, hogy vehessen egy házat az édesanyjának, és segíthessen azoknak az embereknek, akik mellette voltak, amikor szüksége volt rájuk – írja cikkében a Greenlemon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás