promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 15: a Bika szerelmi élete a katasztrófa felé sodródik, a szingli Oroszlánnak azonban nagy kalandban lehet része.
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpió előre tud jutni az életben, míg a Vízöntőnek rendkívül óvatosnak kell lenni. Persze akkor sem szabad pánikba esned, ha valamiben hibázol, mert valószínűleg lesz lehetőséged kijavítani. Nézzük, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lassan teljesen helyre fog billenni a magabiztosságod, amire már elég régóta vártál. Ha benned van egy kis életszeretet, akkor remek napod lehet. Ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen, és pörögj úgy, ahogy te szeretnél. Kalandozz picit, csinálj valami szokatlant, most ez tud feldobni igazán. Olyan emberekkel találkozz, akik csak a pozitívat tudják kihozni belőled.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán szeretnéd, de a párkapcsolati problémák ismét utolérhetnek. Ha van kapcsolatod, akkor felesleges vitába bonyolódhattok bele. Megint olyan lesz a szituáció, hogy neked kellene engedned. Ha viszont szingli vagy, akkor olyan felé sodorhat a szél, akivel nem tudnál jól kijönni. Ne hagyd, hogy elkapjon a rózsaszín köd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha minden jól ment a héten, akkor a csúcson lehetnek az energiád. Olyan kihívásokat fogsz tudni találni, amik már hiányoztak az életedből. Ha szeretnéd, még egy régi hobbidat is előveheted. Az agyad is zakatol, szóval nyugodtan gondolkozhatsz a távlati terveken. Lehet pont most fogsz igazán megvilágosodni valamiben.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit ki kellene kapcsolnod az agyadat a mai napon. Hozz olyan döntéseket, amik csábítóak számodra, még akkor is, ha nem tűnnek éppen ésszerűnek. Ha valami nem megy gördülékenyen, akkor se ess pánikba, mert a közeli környezeted mindenben a segítségedre tud lenni. Állj pozitívan a problémákhoz, és az emberekhez is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új kaland van a láthatáron, mivel a másik nem képviselőjétől csábító ajánlatot kaphatsz. Gondold végig, hogy érdemes-e belemenni. A bolygók jelzése szerint akkor sem lenne szabad elengedned magad, ha szingli vagy. Mindenbe megfontoltan kellene belevágnod. Az önuralmad sincsen a helyén mostanában.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A változások váratlan irányokba terelhetnek, de ne érezd úgy, hogy ezek a fordulatok rosszak. A bolygók szerencsés korszakot ígérnek neked. Ez olyan hatással lesz rád, hogy a legrosszabb szituációkból is a legjobbat fogod tudni kihozni. Ezen a hétvégén végre megtehetnéd, hogy elengeded magad és lustálkodsz picit.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az lenne a legjobb, ha sokat kommunikálnál ezen a hétvégén. Egy szimpla beszélgetésből is remek ötletek fordulhatnak meg a fejedben. Jelenleg inkább a logikus éned érzi magát nyeregben, mint az érzelmes. Azt is remekül át fogod tudni látni, ha valaki manipulál. Új kalandokba ne vágj bele, de néhány régi ügyet igyekezz helyretenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ezen a hétvégén remekül ki tudod tisztítani a fejed, hogy tisztán láss át dolgokat. Esélyt fogsz látni arra, hogy előrébb juss az életben, és ezt ki is kell használnod. Nem számít milyen nehéz útként tekintesz rá, minden erőddel azon kell legyél, hogy elérd a célodat. Meg kell szerezned amit akarsz, mert más nem fogja helyetted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy elég nagy megvilágosodás állhat előtted ezen a hétvégén. Néhány pont az életedben, amit elég bonyolultnak hittél az elkezd majd kitisztulni. Neked is elő kell bújnod a ködből, és végre a sarkadra állnod. Most ne legyél makacs, és fogadd meg mindenkinek a jó tanácsait. Hamarosan egy új ember is feltűnik az életedben, aki megváltoztathatja a gondolkodásodat.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok minden fog történni körülötted ma, de egyiknek se leszel aktívan a részese. Ez rosszul hangozhat, de pont jót tesz neked, hogy kicsit a pálya szélén állsz. Most túlságosan komolyan veszel mindent, pedig inkább el kellene engedned magad. Csak azokban a dolgokban vegyél részt mélyen, amikben feltétlenül muszáj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Legyél rendkívül óvatos a következő napokban, hogy kivel osztod meg a titkaidat. Gondold át fejben, hogy valóban jó embernek öntöd-e ki a lelked, és bízod rá a felelősséget, hogy segítsen neked. Előfordulhat néha, hogy az egyik legmegbízhatóbb barátod sem képes ellenállni néhány szaftos hír továbbításának. Fejben is lenne mit helyre tenned, szóval igyekezz többet meditálni, gondolkodni.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki minden szép lassan a helyére kerül, és egy rendkívül szép napod lehet. Ne hagyd magadat provokálni semmivel, inkább próbálj meg elvonulni az emberektől, ha muszáj. Hidd el, hogy néha ilyen is kell. Különben is, már nem ártana tartanod egy olyan napot, amikor kikapcsolódsz a négy fal között. Zene, könyv, film, bármi jöhet, ami el tud lazítani.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás