promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle durva fotón szerepel, felmerült a gyanú, hogy egy ideig a testéből élhetett
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kizárt dolog, hogy Harry herceg ne tudott volna erről.

Meghan Markle különös körülmények közt vált a brit királyi család tagjává. Előzetesen a fogadóirodák nem nagy szorzóval adták volna, hogy egy elvált amerikai színésznőből hercegné lesz, ám a mesébe illő csoda megtörtént.

A 41 éves szépséggel kapcsolatban ugyanakkor egyre több helyről felhangzik a vád, hogy valami nem stimmelhet a múltjában. Egészen pontosan az angol „yacht girl” kifejezést aggatják rá, amelyet Hollywoodban (és vélhetően az egész filmes világban) az olyan feltörekvő színésznőcskékre használnak, akik a testükkel akarnak feljebb jutni a karrierjük lépcsőin.

Vajon Meghan olyan személy lett volna, aki annak idején gátlástalanul összefeküdt bármilyen producerrel, rendezővel, színésszel, csak hogy nagyobb lökést adjon a pályafutásának? Sokak szerint ez nonszensz, ám egy SueMe nevű hölgy mégis előállt néhány megfontolandó ténnyel ezzel kapcsolatban a YouTube-csatornáján.

Véleménye szerint a szendének tűnő hercegnő életében a 2004 és 2011 közötti időszak számít igencsak gyanúsnak. Akkoriban egy Trevor Engelson nevű filmproducerrel járt, aki egyébként 2011-től 2013-ig a férje is volt.

SueMe úgy gondolja, hogy az előtte lévő 8 esztendőben is a férfi tartotta el Meghant, ez máshogy nem is történhetett, hiszen a színésznő akkoriban csupán egy-egy epizódban szerepelt a tévében, és csak 2011-ben jött el számára a nagy áttörés, amikortól 108 részben tűnt fel a Briliáns elmék című sorozatban.

De előtte vajon miből élt? A leleplező YouTuber szerint aligha a filmezésből, hiszen 2011 előtt összesen 23 szerepben láthattuk a hercegnét, és epizodistaként akkoriban 1–3 napig tarthattak számára a felvételek. Mivel ma egy amerikai színésznek 3575 dollár a heti bérminimum, elképzelhetetlen, hogy Meghan az önerejéből havi 1000 dollárnál többet keresett volna, ami még a fodrászt, kozmetikust is alig futhatta ki.

Trevor nyilvánvalóan támogatta őt anyagilag, de az is elképzelhető, hogy a busásabb bevétel érdekében a gátlásait (és azzal együtt a ruháit) is levetkőzte. Ezt támaszthatja alá az a fotó is, amelyen 6 ledéren öltözött lány társaságában talán Meghan látható napszemüvegben és kalapban, mégpedig éppen egy jacht fedélzetén.

A felvétel nem perdöntő bizonyíték, ám az nyilvánvaló, hogy a lábukat mutogató szépségek egyértelműen a yacht girl kategóriába sorolhatók. A csapatuk nem baráti társaságnak tűnik, hanem sokkal inkább húspiacnak, ami aligha vetne jó fényt Meghanra.

Mindezzel együtt elképzelhetetlen, hogy Harry herceg ne tudott volna felesége esetleges rovott múltjáról, hiszen erre alighanem a brit titkosszolgálat is figyelmeztethette előzetesen. A vörös hajú kékvérű azonban ezzel együtt is érdemesnek tartotta párjául választani, és innentől fogva senkinek semmi köze sincs a dologhoz.

A szóban forgó fotó 18:18-tól látható az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás