promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos jelekkel keresnek párt a szinglik a boltokban? Érdekes elmélet látott napvilágot
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyümölcs a sikeres párvadászat kulcsa.

A nyolcvanas években a budapesti Gerbeaud cukrászdáról járta az a pletyka, hogy bizonyos étel-ital kombinációval a fiatalabb férfiak finoman jelezhetik az ott tartózkodó idősebb (és vagyonosabb) hölgyeknek, hogy némi pénzért hajlandóak a közelebbi megismerkedésre.

Állítólag ez eleinte a Dobos torta és szénsavmentes víz kombinációja volt, de a szóbeszéd a kis szódát, a kávét, valamint a kockacukrot is gyanúba keverte, ám ez a pikáns pletyka azóta sem igazolódott egyértelműen.

Valami hasonló párkapcsolati játék kezdett el folyni manapság a szupermarketekben is, már ha hinni lehet a felröppent híreknek. Ausztráliában állítólag a bevásárlókocsikba helyezett gyümölcsökkel üzennek a szinglik azoknak, akik értenek a titkos jelekből.

Praktikusnak tűnhet, hogy a bevásárlással együtt új partnerre is szert tehetünk, ám ennek valóságtartalmáról szintén vajmi kevés fogalmunk lehet. Aki nagyon akarja, az persze kipróbálhatja az alább felsorolt trükköket.

A banán, az ananász vagy a barack például egyértelmű jelzés arról, hogy valaki egyedülálló. Elképzelhető ugyanakkor, hogy valaki ötgyerekes házas asszonyként is ilyen termékeket vásárol, de attól udvariasan elnézést kell kérni, ha rossz ajtón kopogtat egy próbálkozó.

Egy szakértő szerint nem mindegy az sem, hogyan helyezzük el a gyümölcsöket a kosarunkban. A banánfürtöt például úgy, hogy felfelé ágaskodjon, mert csak így jelzi a szingliséget. Aki nem akar ismerkedni, az jobb, ha ügyel erre.

Az ananászunkat viszont éppen fejjel lefelé kell mutogatnunk, mert csak így érjük el a kívánt hatást. Állítólag ez arra is utalást tesz, hogy szeretjük a swinger életmódot, vagyis nem röstellünk mással szexelni a párunk jelenlétében, szóval érdemes az ananásszal is óvatosan bánni.

Aki egyszerű, tiszta szerelemre vágyik, az a barackot válassza. De ne magának, hanem tegyen úgy, mintha ügyetlenkedne, és ejtse véletlenül a kiszemelt személy kosarába. Ezt persze a bolti eladók nem fogják értékelni, mert egy ütődött gyümölcs nehezebben eladható, de a szerelem és boldogság ennyi áldozatot talán megér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás