promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A gazdája sem jött rá, hogy a kleptomániás macska mit vitt haza, később nagyon kiakadt a család
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újfent elég sok hírnév jut az análgolyóknak; hogy az oka mi lehet, nem tudni, ahogy azt sem, hogy mitől van az, hogy egy állat olyan emberi tulajdonságokat vesz fel, mint a kleptománia. Jelen esetben egy dolog azonban teljesen biztos: miután rájöttek, hogy mi az a rejtélyes tárgy, amivel a cicus hazatért, nem igazán volt kedve megfogni senkinek. 

Először a sakkvilágban történt meg, hogy egy versenyzőt, Hans Niemann-t azzal vádolták meg, hogy rezgő análgyöngyök segítségével verte meg a sakk nagymesterét, Magnus Carlsen-t a Saint Louis Sakk Klub versenyén. Ezt követte egy vibrátoros pókerbotrány, és úgy tűnik, valamit tudnak ezek a szexuális segédeszközök, ha már a macskák is ezt viszik haza a gazdájuknak. 

[[cikk]]

Demo, a macska mindenféle furcsa és szokatlan tárgyat szokott hazavinni gazdájának, Rachel Mastermannek a walesi Caldicotban, zsákmányolt már locsolókannát és egy pár kesztyűt is, azonban gazdája a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy a kleptomániás állatnak egyszer majd a szexuális segédeszközök is megtetszenek majd. 

Kínos beszélgetést eredményezett a dolog a tinédzser fiával is, ugyanis a nő kénytelen volt elmagyarázni neki, hogy legutóbb milyen zsákményt szerzett a macska.

„Hétfőn azonban a nővéremmel telefonáltam, amikor felbukkant az ajtón. Először azt hittem, hogy ez valami autós légfrissítő, de aztán megmutattam a nővéremnek, és azt mondta: »Ó, Rachel, ez biztosan nem légfrissítő!« Eltartott egy percig, de amikor rájöttem, hogy mi az, teljesen elborzadtam"

 - idézte a nő szavait a Metro, aki elmondta azt is, hogy az elkeseredésének a legnagyobb csúcspontja az volt, amikor a 12 éves fia megkérdezte, hogy mi az, amit Demo hazavitt. A macska története azóta annyira népszerűvé vált, hogy helyi híresség lett belőle, sőt, még saját Facebook-oldala is van. 

„Az emberek megállítanak a boltban, és megkérdezik, hogy én vagyok-e annak a macskának a gazdája, aki mindent ellop”

– mondta Rachel és hozzáfűzte, hogy szerinte Demo teljesen megőrült, mert amíg másik két macskája macskához méltó dolgokat visz haza - egeret, például -, addig Demo egyre érdekesebb dolgokat lop el, kesztyűket, kendőket, és legutóbb persze az análgyöngyöket. Bárhogy is, az teljesen egyértelmű, hogy rendkívül érdekes ízlésre vall Demo legutóbbi szerzeménye. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás