promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly király drasztikus húzásra készül, ezzel egyértelműen megalázná Harry herceget
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Károly király próbál befenyíteni a legkisebb fiánál.

A Netflix és az adott könyvkiadó szerintem már négyezerszer a fejét a falba verte, mivel Harry hercegékkel csak a gond van. Persze marketingnek tökéletes, hiszen ha már a megjelenés előtt botrányt kavar egy könyv, akkor már csak azért is felkelti az érdeklődést és kíváncsiságot a hétköznapi emberekben, és tudni szeretnék, hogy jogosan van-e ekkora hype-ja a dolognak.

Én már kicsit kezdek kételkedni abban, hogy Harry önéletrajzi könyve tényleg nagy durranás lesz, mert kezd kicsit túl sok lenni a sajtóviszhang és mint tudjuk: csak az akar mindenáron mindig a figyelemközpontjában lenni, ami amúgy nem ér semmit sem. Ezt a mondást látszólag nem ismeri Károly király, mert a legfrissebb hírek szerint mindent is megtenne azért, hogy a fia könyve ne jelenjen meg.

2021 nyarán jött a nagy hír, hogy Harry megírta a saját önéletrajzát és nagyon sok leplet leránt a családjáról. Eredetileg 2022 novemberében jelent volna meg, de II. Erzsébet halála ezt is felülírta, és miatta elhalasztották a megjelenést, bár a következő megjelenési dátum még ismeretlen. Nagyon sokan azt mondják, hogy nem is fog megjelenni, hiszen Harry és Meghan meggondolták magukat – vagy csak nem akarnak véglegesen és visszavonhatatlanul kikerülni a királyi családból?

Egyes források szerint, amit a The Sun írt meg, maga Károly király az, aki a háttérben azon van, hogy megállítsa az egész könyvkiadást, és ezért jó mélyen a zsebébe is nyúlna.

Nemcsak a fiának, de a kiadónak is fizetne, hogy nagyon gyorsan álljanak le az egésszel.

Milyen jól megmutatkozik ebben is az az igazi és valódi és őszinte apa-fia kapcsolat, ami Harry és Károly között van, nem igaz? Vajon milyen szörnyűségekről írhat Harry a könyvben, ami még a királynak is túl sok? Vajon, ha megjelenne a könyv, másképp néznénk a királyi családra és ott lenne vége a tiszteletnek feléjük?

Mondjuk, ha ez így van, akkor a Netflix-film is veszélyben van... Oh, Harry és Meghan, van az a pénz, hogy elnémuljatok?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás