promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs vége a gyilkolásnak - Jeffrey Dahmer  kezei közül kiszabadult áldozat embert ölt, de vajon ki az áldozat?
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, amit Tracy Edwards tett, ő volt az, aki Jeffrey Dahmer kezei közül menekült meg és, aki segített elfogni a kannibál gyilkost.

Jeffrey Dahmer életét és bűneit bemutató brutális dokusorozatban, Amerika egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának módszerét mutatja be a Netflix siker műve, mégpedig azt, ahogyan fiatal férfiakat csal az otthonába, hogy bedrogozza, majd megölje őket.

Dahmer szexuális aktusokat folytatott áldozatai testével, mielőtt feldarabolta volna őket, és otthonában tartotta a bűncselekményeiből származó emléktárgyakat, például koponyákat és nemi szerveket.

Dahmer 1978 és 1991 között összesen 17 áldozatot ölt meg – általában fiatal, meleg, fekete férfiakat –, de egy ember megúszta: Ő volt Tracy Edwards. Az egyetlen férfi, aki megmenekült Dahmer karmai közül, és története hozzájárult Dahmer letartóztatásához és elítéléséhez.

De hol van most Tracy Edwards? Mi történt azóta vele? Egyáltalán ki az a Tracy Edwards?

Tracy Edwards a sorozatgyilkos, Jeffrey Dahmer áldozata lett majdnem, de 1991. július 22-én megszökött Dahmer lakásából, és a rendőrség a csuklóján lógó bilincsekkel az utcákon bolyongva talált rá Tracy-re.

Tracy Edwards elvezette a rendőrséget Dahmer lakásába, ahol Dahmer felajánlotta, hogy odaadja a bilincs kulcsait a rendőröknek. A rendőrök átkutatták Dahmer hálószobáját, ahol megtalálták a kést, amivel Dahmer Tracyt fenyegette és meglátták a Polaroid fotókat, amelyeket Dahmer más feldarabolt holttestekről készített.

De ki is volt Edwards?

Edwardsnak volt büntetett előélete, mielőtt találkozott Dahmerrel. Edwards a Mississippi állambeli Tupelóban élt, ahol egy 14 éves lány szexuális zaklatása miatt vádat emeltek ellene. Miután a Dahmer-pernek köszönhetően felbukkant a neve és az arca, a New York Post szerint visszaadták Délnek, ahol vádat emeltek ellene.

Tracy 20 évvel később ismét bajba került a törvénnyel.

Amikor Edwards visszatért Wisconsinba, többször letartóztatták, például kábítószer-birtoklás, lopás, vagyoni kár, gyermektartásdíj fizetésének elmulasztása miatt – írja az ABC a New York Post szerint.

De a történet ezzel nem ér véget. Az ABC News szerint 2011. július 26-án Edwardst letartóztatták, miután megvádolták egy olyan bűncselekményben való részvétellel, amelynek során egy embert lelöktek egy milwaukee-i hídról. Edwards akkor 52 éves volt, hajléktalan. Az ABC News szerint 2002 óta menhelyről menhelyre költözött.

Végül bűnösnek vallotta magát abban, hogy segített egy bűnözőnek lelökni egy férfit a hídról egy köztük kitört vita után.

Hol van most Tracy Edwards?

2012-ben a Milwaukee megyei körzeti bíróság elítélte Edwardst a hídról halálba lökött férfi halálában játszott szerepéért. A bíró 1,5 év börtönre és két év kiterjesztett felügyeletre ítélte Edwardst.

Nem világos, hol van most Edwards. De a Jeffrey Dahmerrel készített hátborzongató videót itt nézheted meg, nem érdemes kihagyni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás