promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre gondolnak a nők szex közben: a Top 10-es lista egyszerre vicces és kínos
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerencsére a hölgyek sem akarnak hamar túlesni az aktusokon.

Karinthy Frigyes írta, hogy a nők és a férfiak azért képtelenek megérteni egymást, mert mindegyik mást akar: a nő a férfit, a férfi a nőt. Ez az „értetlenség” valószínűleg végigvonul fajunk egész történetén, és természetesen egy olyan alapvető dolgot is érint, mint a szex.

A hosszú párkapcsolatokban a nemi együttlétek száma törvényszerűen csökken, ráadásul a minőségük is romlik, abban az értelemben legalábbis mindenképp, hogy a régi szenvedély helyét a rutin váltja fel.

Ez persze nem minden esetben hátrányos, hiszen a partnerek néha tényleg csak gyors kielégülésre vágynak, nem kell folyton órákig gyűrni a lepedőt. Nemrég az angolok érdekes felmérést készítettek arról, hogy a nők vajon mire gondolnak szeretkezés közben, és az eredmény legalább annyira vicces lett, mint kínos.

A férfiak az alábbi Top 10-es listán alighanem jobban meg fognak lepődni, mint a hölgyek, de biztos a nők között is akad majd olyan, aki elcsodálkozik, hogy a többiek milyen dolgokon morfondíroznak, miközben a párjuk lelkesen „ügyködik” rajtuk. Hogy milyeneken? Íme a Top 10:

  1. Hé, én még nem végeztem!
  2. Lassíts!
  3. Ez fantasztikus!
  4. Vajon meddig tart még?
  5. Az exemmel másmilyen volt
  6. Legyél sokkal gyengédebb!
  7. Milyen lehet egy hírességgel csinálni?
  8. Jó lenne egy másik pózt kipróbálni
  9. Reggel dolgoznom kell
  10. Ezt meg honnan tanulta?

Hangsúlyoznánk, hogy a fentiek ki nem mondott, csupán a nők fejében szex közben ott kavargó gondolatok. Persze, ha ügyesek, akkor mindezt a párjuk tudomására is tudják hozni, és a férfiak számára az is biztató, hogy a hölgyek első gondolata nem az az összebújásról, hogy jó lenne minél hamarabb túlesni rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás