promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 28: a Nyilas számára közelebb lehet a szerelem, mint gondolná, az Oroszlánnak pedig merész dolgokat tartogat most az univerzum
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg okosabban teszi, ha nem bonyolítja túl a dolgokat, míg a Vízöntőnek a munkahelyén és azon kívül is távol kell maradnia a hatalmi harcoktól. A forrófejű csillagjegyek inkább ne érezzék magukat biztonságban. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagy lelkesedéssel vághatsz bele mindenbe, ha nem engeded meg magadnak, hogy apróságokon fennakadj. Jó ötleteid, és megoldásaid lehetnek, így muszáj kihasználnod őket. Ha van kapcsolatod, akkor végre rájöhetsz, hogy nem szabad mindent szóvá tenned. Neked is van sok hibád, és ezekből párat vissza is kell szorítanod.

Bika (április 21. - május 20.)

Soha nem késő kipróbálni valami újat, és miért ne lehetne ezt még ezen a héten olyan emberekkel, akikkel jól érzed magadat. Nagyszerűen ki tudod fejezni, hogy mi az, ami miatt szárnyalni tudsz az életben. A pozitív életfilozófiádat másokra is át tudod ragasztani. Bármibe is fogsz ma, annak bizony sikere lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Oda kell figyelned, mert néhány óvatlan kijelentésedet felhasználhatják ellened. Ha kedvezőtlen megvilágításban tűnsz fel, az most nagyon nem tenne jót az önbizalmadnak. Lassan az anyagi gondjaid is helyre rázódhatnak. Lehet nem ártana kicsit spórolnod, de később erre már nem lesz szükséged.

Rák (június 22. - július 22.)

Most minden problémát a háttérbe kellene szorítanod, és kicsit lazítani. A családod lehet a világ közepe, akikkel nagyon jól tudod magadat érezni, sőt, kivételesen mindenkivel megtalálod a közös hangot. Próbálj meg minden prioritást köréjük hangolni. Az önzőségedet igyekezz elfelejteni, mert konfliktusokhoz vezethet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem vagy az a fajta ember, aki csak úgy hátradől. Szükséged lesz valami kihívásra, ami fel tudja pezsdíteni a véred, de vigyázz, nehogy túlzásba vidd. A bolygók úgy állnak, hogy a következő napokban nyugodtan választhatod a nehezebb utat. Vágj csak bele, és nézd meg, hogy mit tartogat számodra az univerzum.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma egyáltalán nem szabad ráerőltetned az akaratodat másokra. Ha úgy érezd neked van igazad, akkor is hagynod kellene, hogy a környezeted rájöjjön a saját hibáira. Azokat az energiákat, amiket azzal töltenél, hogy másokat a helyes útra terelsz, inkább intézed el a saját kis dolgaidat. Ügyesen a végére tudsz érni mindennek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A kisebb kaliberű gondokat igyekezz minél hamarabb letudni ma. Ügyesen észre tudod venni a kiskapukat, amik majd a segítségedre lehetnek. Ha probléma merül fel, akkor azt általában te saját magadnak tudod okozni, főleg azzal, hogy túlbonyolítasz dolgokat. Nem érdemel minden teljes erőfeszítést tőled, ezt észre kell venned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki végre bezárhatsz néhány ajtót, amik már nagyon feszültté tettek. Hogy jól tudj haladni, a múltban kell hagynod azokat a dolgokat, amik az ajtók mögött voltak. Új kalandokat kell keresned, és pihentető dolgokba belevágnod. Talán az se árt, ha leülsz a barátaiddal, vagy a családdal, és elkezditek átbeszélni a céljaidat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Komoly lehetőséget adnak a csillagok arra, hogy megismerkedj valakivel. Ha már van párod, akkor sokkal jobban elmélyülhet a kapcsolatotok a következő időben. A bolygók azt súgják, hogy egy kicsit korlátozva érezheted magadat. Próbáld meg kitakarítani a fejedből a felesleges dolgokat. A kevesebb gond jóval türelmesebbé is fog tenni.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás szerencsés időszakot ígér neked. Úgy érzed olykor láthatatlan kezek segítenek. Kilátástalannak vélt helyzetekben váratlanul megszülethet benned a megnyugtató megoldás. Nem is szabad bepánikolnod, mert amiatt nagyon ki tud csúszni a lábad alól a talaj. Ismét találkozhatsz valakivel, akihez régen komoly érzelmi szálak fűztek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkahelyeden és azon kívül is távol kell maradnod minden hatalmi harctól. Nem igazán van ma türelmed ilyenekbe belevágni, szóval csak azzal törődj, hogy rendesen le tudj zárni mindent a nap vége előtt. Ne hagyj semmit sem az utolsó pillanatra. A kicsinek tűnő dolgok óriási káoszt okozhatnak a fejedben. Igyekezz rendszerezni!

Halak (február 20. - március 20.)

Oda kell figyelned magadra, mert könnyelműen dobálózhatsz a szavakkal, és emiatt megsérthetsz valakit. Az erényeiddel tisztában kell lenned, de nem szabad erősen hangoztatnod őket. Legyél visszafogott mindenben, mert ez abban is segíthet, hogy tökéletes döntéseket hozz. A nyugodtság legyen az elsődleges fegyvered.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás