promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjósolta Erzsébet királynő halálát 10 éve egy híresség, és csak egy napot tévedett, videó is van róla
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit énekes azt is kijelentette, hogy ő lesz a következő király.

A The Cure együttest az alternatív-gothic rockot játszó bandák közé szokták sorolni, bár az idősebb generációk számára alighanem szimplán csak őrültek gyülekezetének tűnhetnek. Az 1976-ban alapított brit zenekarnak ma már az énekes Robert Smith az egyetlen eredeti tagja, aki az extrém kinézete ellenére nem is olyan hibbant, például 1988 óta él boldog házasságban gyermekkori szerelmével, Mary Poole-lal.

Smith a főszereplője a mostani hihetetlen történetünknek is, amely valójában egy 2012-es tévészerepléséhez nyúlik vissza. Akkor a szokásos lazaságával beszélt erről is, meg arról is a riporterrel, mígnem az interjú végén egy utólag már rettentően érdekes jóslat is elhangzott a szájából.

Az extravagáns énekes úgy tippelte, hogy 2022-ben felkelés tör majd ki Angliában, mégpedig Erzsébet királynő halálát követően. Persze emellett azt is kijelentette, hogy ő maga lesz a király, ám ezt a posztot már III. Károly elfoglalta magának.

Smith pontos dátumot is adott az uralkodóváltásra, Erzsébet halálát ugyanis 2022. szeptember 7-re jósolta, ami csupán egy nap tévedést jelent a valódi dátumhoz (szeptember 8.) képest. És mindezt 10 évvel korábban megjövendölte, ami ugyanolyan elképesztő, mint az, hogy valaki emlékezett erre a jelentéktelen beszélgetésre.

Az idén 63 éves Cure-törzstag akkor Németországban adott interjút a Hurricane Festivalon. Nem rejtette véka alá ellenszenvét a királyi családdal kapcsolatban, és alighanem azért jutott eszébe jósolni Erzsébetről, mert az éppen akkor ünnepelte uralkodása 60. évfordulóját, vagyis gyémántjubileumát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás