promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 20: a Kos számára balszerencsét hozhat egy lépés, míg a Szűz felé egy nagy változás közelít, ami lehet rosszul fogja érinteni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg jobban teszi, ha az egészségével is elkezd foglalkozni, a Nyilas pedig sok hibát követhet el, ha nem lassítja le valahogy a tempót. Ha a csillagjegyed lustán áll hozzá a dolgokhoz, akkor tele lesz gondokkal a heted folytatása. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy picit túlhajtottad magad a héten, szóval ha van rá lehetőséged, akkor ne zsúfold össze a programokat. Lehet szívesen mozdulnál ki este, de ez balszerencsét hozhat, szóval jobb lenne otthon maradnod. Muszáj lesz majd valamiben állást foglalnod, amiből a legszívesebben kimaradnál. Pedig a tiéd lesz a békítő szerep, és a véleményedet is nyugodtan mondd el.

Bika (április 21. - május 20.)

A környezeted lehet néhány dologban nem túl megértő a mai napon, szóval neked is óvatosabban kell fogalmaznod. Persze lesz olyan is a társaságodban, aki pont versengeni fog a figyelmedért. Most minden elismerésre nagy szükséged van, különben befordulhatsz. Délután vagy este igyekezz magaddal foglalkozni, és legfőképpen pihenni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A filozófiai vagy spirituális kérdések közelmúltbeli tanulmányozása arra ösztönözhet, hogy kreatívan fejezd ki meglátásaidat. Ne féljetek belemenni mélyebb témákba, mert ez új ajtókat nyithat ki előtted, és a világot is máshogy láthatod. Olyan felismeréseid lehetnek, ami még téged is meg fog lepni.

Rák (június 22. - július 22.)

Oda kell figyelned a kínálkozó lehetőségekre, mert nem lesz belőlük túl sok. A bolygók úgy állnak, hogy a megoldások képesek elsuhanni melletted. Ettől függetlenül vannak olyan dolgok és ügyek, amiket nem szabad túl komolyan venned. A barátaid is megmondhatják, hogy olyankor feleslegesen feszülsz rá mindenre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy munkatársad nagyon le tudja szívni az energiáidat. Okosabb lenne elkerülnöd, mielőtt tönkre fogja tenni az egész hetedet. Igyekezz magadra koncentrálni, és mindennel gyorsan haladni. Nincsenek előtted áthidalhatatlan akadályok, inkább a kishitűséged lehet a probléma. Muszáj leszel bízni magadban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olyan periódus jön az életedben, ami rengeteg változást hozhat. Arra készülj fel, hogy lehet néhány barátod hátat fog neked fordítani. Az emberek olykor cserélődnek, ha már tapasztalt vagy, akkor ezt nagyon jól tudod. Vannak olyan személyek, akikkel már te sem tudsz annyi időt együtt tölteni, és kezdtek elhidegülni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kevesebb energiával rendelkezel, mint szoktál, de ez ne ijesszen meg. Haladj lassan, de biztosan a dolgaiddal. Az utóbbi időben lehet kicsit elhanyagoltad a barátaidat és a családodat. Nem szereted, ha mások belebabrálnak a szabadidődbe, de azért igyekezz velük is foglalkozni. Nem ártana a testedre is jobban figyelned: mozogj többet, és étkezz egészségesen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Láthatatlan akadály van közted, és az egyik célod között. Olyan akadály ez, amit csak nagy odafigyeléssel tudsz meglátni. Türelmesnek kell lenned, hogy át tudj rajta törni a falon, ami előtted tornyosul. Gondold át, hogy jelenleg tudsz-e a mélyebb kihívások felé fordulni a hétköznapi dolgok mellett.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad gyorsan és kapkodva dolgoznod, különben rengeteg hibát követhetsz el. Neked pont a lassítás és a nyugodtság lehet az, ami segíthet túllendülni a hétköznapokon. Ha van párod, akkor előkerülhet néhány probléma. Ezt mindenképpen négyszemközt beszéljétek meg, és ne vonjatok bele másokat.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók pozitív korszakot jeleznek a számodra, és segítenek abban, hogy fontos döntéseket tudj meghozni. Ezt persze még nem jelenti azt, hogy ezt egyedül kell megtenned. Nyugodtan kérd ki a barátaid véleményét, ha bizonytalan vagy. Fontos, hogy a felgyülemlett energiákat okosan tudd felhasználni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kiegyensúlyozott lehetsz, ha sikerült magadat kipihenni az elmúlt napokban. Akkor volt az egész eredményes, ha néhány vitát is el tudtál rendezni. Lehet nem tűnik úgy, de neked azért szükséged van olykor a hétköznapi pörgésre. Most olyan korszak jön, amikor örülni fogsz annak, ha pezseg körülötted az élet. Keress új kihívásokat, amiket feldobhatnak.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehéz téged kibillenteni a nyugalmadból, ami jó, mert szinte lepattan rólad a stressz. Ha valaki ki akar zökkenteni, akkor csak koncentrálj még jobban a feladataidra. Jó lenne, ha hamar túllennél rajtuk, mivel szükséged lenne még egy kicsi kiszakadásra a hétköznapokból. A munkád végeztével menj el sétálni, vagy látogasd meg a kedvenc helyedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás