promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 19: A Ráknak valami nagyon fontosat üzennek a bolygók, a Skorpiónak pedig a szerelmi életébe szólhatnak bele
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek készüljön fel, hogy nem lesz zökkenőmentes ez a nap, míg a Szűznek nem szabad olyat tennie, amit a következő nap megbánhat. Vigyázz, hogy ne menj bele semmilyen felesleges konfliktusba. Nézzük, hogy mit jelet számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyszerű, de különös ötletekkel állhatsz ma elő, amitől nem lesz mindenki elragadtatva. Most is helyezd előtérbe azt, hogy nem érdekel mások lehúzó véleménye. Ha tudsz újítani, és látod, hogy az jó, akkor nincs értelme velük foglalkozni. Persze ettől még legyél türelmes, és óvatosan próbálj meg eladni minden ötletet.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon szeretnél már kimozdulni, de nem tudod, hogy mi tehetne igazán jót. Igazából egy kiadós séta is lehet fel tudna tölteni, és közben kitisztítanád a fejedet. Ha kreatív vagy, akkor a négy fal között is kitalálhatsz valami izgalmasat. Zűrzavar nélküli lehet ez a nap, ha nem akarod folyton a saját igazadat védeni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Olyan problémák üthetik fel a fejüket, amiknek a megoldásához minden energiádra szükség lesz. Kerülni akarod az unalmas és sablonos dolgokat. Ez nem baj, viszont ne akarj mindig hevesen más utakat keresni, mert van, aminél nem lehet. Előkerülhetnek a rejtett adottságid néhány dologban, amire a környezeted is fel fogja kapni a fejét.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók egy új kezdetet jeleznek neked. Ha bántott valami, vagy egy régi sérelem nem hagyott nyugodni, akkor teljesen magad mögött tudod hagyni a dolgot. Ki tudod tisztítani a fejedet a mai napon, és nyitni tudsz egy szebb jövő felé. Ez a nap, valamint ez a hét egy nagyon erős pozitív lökést adhat neked.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha dolgoznod kell, akkor készülj fel néhány konfliktusra. Védd meg magad, de ne mélyülj el semmilyen vitában, mert az rosszul fog elsülni. Otthon muszáj kicsit lazábbnak lenned. Sok dolog megvár, inkább töltsd az időt pihenéssel. Ezen a héten az életed új irányba terelődhet, de közben a legfontosabb, hogy maradj önmagad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad semmilyen meggondolatlan dolgot tenned. Ha bármi probléma van, állj meg kicsit és gondold át a helyzetet. Hatással lehetnek rád az emberek, de azért ne engedd, hogy irányítsanak is. Ezek legyenek a nap végén a kulcsszavak a számodra: objektivitás és óvatosság. Ne csinálj olyat, amit holnap megbánhatsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit izgága vagy, és vigyázz, mert könnyen hibába eshetsz. A természeted keresi az újat és az izgalmakat. Ha ez valami románcban teljesedne ki, és párkapcsolatban élsz, akkor könnyen rámehet. Ne cselekedj elhamarkodottan, mert később mindent megbánhatsz. Igyekezz kicsit előre tervezni, mert az könnyebbé teheti ezt a hetet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha kell, beszéld át a barátaiddal, mi az, amin szeretnél változtatni. Lelkesedni fognak érte, ebben biztos lehetsz. A szerelmi életedbe változást hozhat a mostani bolygóállás. Jóval szenvedélyesebb vagy, mint szoktál lenni, amivel meglepheted a párodat. Ha szingli vagy, akkor viszont figyelj oda, mert nem igazán tudsz tisztán látni. Lehet olyan ember kelti fel az érdeklődésed, akivel nem kellene összejönnöd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem fog jól indulni ez a hét, ha nem vagy kiegyensúlyozott. Ma több alkalommal is lehet szembe kell majd nézned számodra kellemetlen dolgokkal, akár a barátaiddal, akár a családodról van szó. Az este azonban szép és meghitt pillanatokat ígér. Ha van lehetőség, inkább csendességben töltsd. Lehet meg is nyílhatsz valamiben, ami régóta nyomaszt.

Bak (december 22. - január 20.)

Most nem igazán várhatod el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ötleteidért. A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól azonban megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most remekül ki tudsz jönni mindenkivel a környezetedben. Ezt felhasználhatod arra is, hogy valakivel lezárj egy régóta húzódó konfliktust. Próbálj meg ne foglalkozni teljes erőbedobással a munkával, mert igazán stresszessé tehet. Ha ma mindenképpen dolgoznod kell, mert fontos feladatok várnak rád, akkor este kényeztesd magad valamivel.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit érdekes napjaid lehettek mostanában, de hála égnek kezd helyrejönni körülötted minden. Egy probléma, ami már régóta nyomasztott, az hamarosan meg fog oldódni. Közben közeledik egy dolog, ami a bolygók szerint valaminek a lezárása lesz. Ez lehet szakítás, de valami olyannak a vége is, aminek nagyon fogsz örülni. Legyél nyitott az új kezdetre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás