promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 18: a Mérlegnek tartania kell a mostani bolygóállástól, míg a Nyilas rájöhet, hogy rossz emberben bízott meg
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak ideje rávenni a családtagjait is a spórolásra a jelenlegi helyzetben, a Vízöntőt pedig depresszióssá teheti a mostani idő, de nem szabad befordulnia. A legtöbb csillagjegyet hála égnek elkerülik a váratlan fordulatok. Lássuk, hogy mire igyekszik figyelmeztetni a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most olyan emberek is feltűnhetnek a környezetedben a hét utolsó napján, akikkel nem igazán akarsz foglalkozni. Igazából nem is kell: beszélj velük pár szót, aztán hajózz tovább. Semmiképpen ne színészkedj, hanem mutasd meg az embereknek az igazi arcodat. Nagyon frusztrálhat, ha úgy érezd meg kell felelned bárkinek is.

Bika (április 21. - május 20.)

Amint megízleled a sikert, azonnal jön valami, amitől rosszul érzed magad. Pedig nem kellene foglalkoznod az irigy emberekkel. Állj a sarkadra, és ne engedd senkinek, hogy ezen a napon elrontsa a kedvedet. Néha el tudsz bizonytalanodni, de a sikerélmények meg fogják mutatni, hogy jó irányba haladsz. Megérdemled végre, hogy boldog legyél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Remélhetőleg sikerült minden konfliktust rendezned, mert csak így tud igazán nyugodt lenni a hétvégéd maradéka. Ha nem, akkor sem szabadna, hogy ezek miatt fájjon a fejed, hétfőig próbáld meg elengedni. Közben sajnos szembesülnöd kell olyan emberek igazságtalan kritikáival, akikről ezt álmodban sem gondoltad volna.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabadna, hogy mostanában a pénz miatt aggódj. Viszont ha úgy érezd, hogy a családtagjaid nem ügyelnek a spórolásra, akkor muszáj leszel beszélni velük. Több lazításra lenne szükséged, ha van rá lehetőséged, akkor szenteld ennek a napot. Ne próbálj mindenkinek megfelelni, nem kell mindig mások kedvében járnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remekül folytatódhat a hétvégéd, ha el tudod engedni a kisebb problémákat. Olykor ellentmondásos érzelmek gyötörnek, nem tudod mi tévő legyél, vagy merre haladj. Próbálj meg egy kis időt egyedül tölteni: menj el sétálni, vagy csak kapcsold ki az agyad a kedvenc hobbiddal, és gondold át a dolgokat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy picit rossz kedved lehet, főleg ha döcögősen indult a hétvégéd. Vannak olyan dolgok, amikkel nehezen boldogulsz, és úgy érezd, egyedül maradtál az élet nagy hadszínterén. Ha szövetségeket keresel, akkor könnyebben mehet minden. Próbáld megosztani a barátaiddal azokat a dolgokat, amik nyomasztanak. Ők most alapból jobb kedvre tudnak deríteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A béke és harmónia megőrzése érdekében nem árt megtalálnod a közös hangot néhány emberrel a környezetedben. Nem éri meg befordulni, inkább próbáld meg lefegyverezni az embereket, ha éppen piszkálnak valamivel. A jelenlegi bolygóállás miatt kicsit sebezhetőbb vagy, de határozott is. Mindenképpen érvényesítsd az akaratodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Új emberek kerülhetnek be az életedbe. Lehet úgy érzed, kicsit szeretnél bezárkózni, de az a legjobb, ha nyitott maradsz. Még az is előfordulhat, hogy az elején nem lesznek szimpatikusak, de hidd el, kellemesen fogsz bennük csalódni. Indul a következő hét, és fejben el kellene kezdeni rá készülnöd, ha mindent be akarsz sűríteni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az emberismereted időnként cserben hagy, és a mai napon a saját naivitásod áldozata lehetsz. Lehet megbíztál valakiben, akiben nem kellett volna. Olyan emberről van szó, akit nem olyan régen ismersz. Muszáj, hogy el tudd engedni ezeket az embereket az életedből. Sok cél lebeg előtted, de először magadat kellene feltöltened, és csak akkor belevágni a megvalósításukba.

Bak (december 22. - január 20.)

A meglepetések napja lehet ez, de ne ijedj meg, nem érhet semmilyen kellemetlenség, csak akkor, ha a sors tényleg pont veled akar kiszúrni. Boldog emberek vehetnek körül a barátaid és a párod személyében is, akik fel tudnak tölteni energiával. Minden ügyed szerencsés fordulatot vesz és a munkahelyi sikerek sem maradnak el a jövő héten.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kezd előretörni a hidegebb idő, ami téged picit depressziósabbá tehet. Ügyelj arra, hogy gyakran mozdulj ki, és pozitív emberekkel vedd körül magad. Ha túl kell tenned magad valami csalódáson, akkor főleg ne maradj egyedül, vagy fordulj magadba. Hiába voltak szép emlékek is valami mögött, olykor jobb magunk mögött hagyni.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem csak a pihenésről kellene szóljon a hétvége maradék része. Jobban kellene aktivizálnod magad a mai napon. Ha csak tengsz-lengsz, akkor semmi problémát nem fogsz tudni megoldani. A megbújás és a tologatás jelenleg a legrosszabb stratégia, amit tehetsz. Gondold végig mi az, ami nagyon el tud harapódzni körülötted, és arra azonnal találj megoldást, valamint iktasd ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás