promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 17: A Nyilasnak lehet az asztalra kell csapnia a hétvégén, a Halak számára pedig rosszul fognak elsülni a dolgok, ha határozatlan
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosra nagy békítő szerep hárulhat, a Rák pedig pokolian jó tanácsokat tud adni, szóval érdemes rá hallgatni. Néhány csillagjegynek meglepetést tartogathat ez a nap, de hogy ez pozitív vagy negatív lesz, az kiderül a mai napi horoszkópból!

Kos (március 21. - április 20.)

Előfordulhat, hogy ma tisztábban tudod átlátni a dolgokat, mint a környezeted. Pont ezért tudod remekül kibékíteni azokat a feleket, akik azzal vannak elfoglalva, hogy megtorpedózzák a másik elképzeléseit, mert azt hiszik mindenben nekik van igazuk. Őrizd meg a békét, mert az fontos, hogy kiegyensúlyozottan tudj haladni a céljaid felé.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon erős az önérzeted, és emiatt inkább átveszed a helyzetek irányítását, ha úgy látod, hogy rosszul mennek a dolgok. Ez a legjobb hozzáállás, szóval tartsd is meg. Ez a függetlenség és önbizalom remélhetőleg meg fog maradni benned a hétvégén is. Ha így lesz, akkor semmiképpen sem fogsz falakba ütközni. Itt az ideje, hogy szárnyalj!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre gyorsvonaton utazhatsz a sikerek felé? Ne felejtsd el, hogy a sikert többféleképpen lehet mérni. Fontos, hogy a hétvégén helyezd reflektorfénybe az érzelmi eredményeidet is. Fontos átgondolnod, hogy az érzelmeid hogy illeszkednek bele az életedbe. Most nagyon tudsz másokat inspirálni, amit jó szemmel fog nézni a környezeted.

Rák (június 22. - július 22.)

Akik most tanácsért és útmutatásért fordulnak hozzád, azok nem fognak csalódni. Ne engedd el a füled mellett a kérésüket, mert el fogj jönni a pillanat, amikor majd ők tudnak segíteni neked. Ezen a hétvégén inkább a gyakorlatias énedre van szükség. Ne kísérletezz, mert akkor mehet minden rendben, ha a rutinodra támaszkodsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai napon hajlamos vagy mindenféle túlzásokba esni. Ha túlgondolsz mindent, és nem állítod le az agyad, akkor egy igazán feszült hétvége vár rád. Találj rá az örömre, valamint a boldogságra. Ezt úgy teheted meg a legkönnyebben, ha mindenben lassítasz egy picit. Vedd észre az élet apró örömeit magad körül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Tudod mit kellene ma megtenned? Dobd ki azt a képzeletbeli szabálykönyvet az ablakon, és kezdj el kísérletezni. Valami újra vágysz, és ha ugyanazokat a módszereket követed, akkor mindig ugyanoda fogsz kilyukadni. A hétvégén több igennek kell elhagynia a szádat, mint nemnek. A lehetőségek nem tartanak örökké, ki kell őket használnod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagy lehetőség vár rád, de túlságosan zavaros a fejed ahhoz, hogy kihasználd. Igyekezz rendet tenni odabent, és akkor minden rendben lesz. A változás és a haladás csak akkor érhet utol, ha higgadtan és precízen tudsz gondolkozni. Lehet ma még lesznek feladataid, de az este legyen a pihenésé. Vedd elő valamelyik hobbid, amit már hanyagolsz egy ideje.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hála égnek most érzelmileg erősnek érezd magad, még akkor is, ha néhány ember akadályozza a terveidet. Nagyon sok új utat nyithatsz meg a hétvégén, ha elkezdesz tervezgetni. Vágyat érzel rá, hogy a szokásosnál nagyobb küzdelemben érd el a céljaidat. Persze ne csak az agyad forogjon, hanem igyekezz élvezni is ezt a napot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mások meggondolatlan cselekedetei érzelmileg ki tudnak borítani, de ki kell tudnod zárni őket. Ha mindent személyes sértésnek veszel, akkor tényleg elúszhat ez a nap. Vissza kell szerezned az erős énedet, aki az asztalra csap, ha úgy van. Az emberek néha azért viselkednek furán, mert teljesen bizonytalanok – neked pont ezt kellene elkerülnöd.

Bak (december 22. - január 20.)

Fontos, hogy rugalmas tudj maradni, de azért ne dőlj hátra túlságosan. Természetesen pihenj, amennyit tudsz, de az otthoni feladataidat ne hanyagold el. Ha picivel szebbé tennéd az otthonodat, akkor te is komfortosabban éreznéd magad benne. Most akkor tudsz jó döntéseket hozni, ha a szívedre és az eszedre egyaránt hallgatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Néha úgy érezheted, hogy széthullanak a dolgok körülötted, de inkább arról van szó, hogy néhány feladatnál nem vagy elég határozott. Bízz magadban, csak így tudsz előrébb jutni. A hétvégén ne akarj mindent túlgondolni, mert annak nem lesz jó vége. Mindenképpen kell időt szánnod magadra, valamint a pihenésre.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha határozatlan vagy, akkor az nagyon rossz irányba viheti ezt a hétvégét. Nagyon fontos, hogy jól gondolj át mindent, aztán ha úgy érezd jó döntést hozol, akkor mindenképpen vágj bele abba, amiben szeretnél. Néha belefuthatsz pár akadályba, de ezeken túl tudsz jutni, hogy ha elég bátor és kreatív vagy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás