promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 15: a Bak elkaphat valamilyen betegséget, ha nem vigyáz, míg a Halak felkészülhet egy tüzes találkozásra, amiből lehet szerelem lesz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rákot negatív emberek vehetik körül, az Oroszlán pedig jobban teszi, ha nem száll el magától, mert az nagyon rossz dolgokhoz fog vezetni. Ha tudod, hogy van még mit helyretennie a csillagjegyednek, akkor vágj bele. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne ess pánikba, ha valamilyen váratlan helyzet gördül eléd. Vedd elő a rutinodat, és határozottan csapj bele a megoldásba. Az anyagi helyzeted miatt sem szabad aggódnod, mert ebben javulást jeleznek a bolygók. Előfordulhat, hogy nagyobb összeg üti a markod, vagy valaki végre visszafizeti neked azt, amivel tartozott. A lényeg, hogy ez is lassan stabilizálódni fog.

Bika (április 21. - május 20.)

Ki kell taktikáznod, hogy mennyire kell rugalmasnak lenned ebben az időszakban. Ha nézeteltérések alakulnak ki, akkor találd meg a határt, de ne engedj mások nyomásának. Reménykedő hangulatban vagy, de azért maradj két lábbal a földön közben. Este próbálj meg engedni a pihenésnek, és ne hajszold túl magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki lassacskán beérik a gyümölcs, és belekóstolhatsz a sikerbe. Ezután a gondolataidat és az energiáidat olyan dolgok felé fordíthatod, amiket valóban szeretsz csinálni. Megújulás van a levegőben, ami abszolút jó hatással lesz rád. A változások az életed egy sokkal boldogabb szakaszába fognak sodorni.

Rák (június 22. - július 22.)

Negatív emberek vehetnek ma körül, de ne engedd, hogy hatással legyenek rád. Néha nehéz elkerülni a kiábrándító szituációkat, azonban új utakat keresve mindig meg tudod találni a megoldást. Ha tudod, hogy fontos feladat áll előtted, akkor igyekezz előre tervezni egy picit. Haladj határozottan, viszont nem szabad hagynod, hogy ez a nap felőrölje minden energiádat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagy erőbedobással dolgozol, de így sok fontos dolog mellett elmehetsz. Gondolkodj el, hogy tudsz-e elég időt fordítani a családodra és a barátaidra. Az önbizalmad a topon van, és szívesen átvennéd sok dolog felett az irányítást, de van olyan, amiben nem kellene. Ne szállj el magadtól, mert az nagyon rossz irányba fog vinni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki egy váratlan fordulat elég sok tervedet keresztül fogja húzni. Lehet szívesen utazgattál volna, de ésszerűbb kalandok után kell nézned. Ne félj, meg fogod tudni találni a középutat, így nem szabad elkeseredned. Jó a meggyőzőképességed, amit főleg a munkádban tudsz kihasználni. Lehet valami újítást is véghez tudnál vinni, ha motivált vagy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon jól haladsz a dolgaiddal, és hamarosan meg fogod kapni a várva várt elismerést. Bár neked az is az jelenleg, ha nem csücsül rengeteg probléma a nyakadon. Lehet szimpatizálsz sok emberrel, de felesleges csatákat akarsz megvívni értük. Hagyd, hogy saját maguk érvényesülni. Ezért abszolút ne legyen bűntudatod, nem állhatsz mindenki mellett száz százalákosan.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szívesen lassítasz le, és elmélkedsz az élet apró örömein. Ez jó dolog, és fel is tud tölteni. Keresd azokat az elfoglaltságokat, amik ki tudnak szakítani a valóságból. Ne ugorj bele hirtelen semmibe, mert az feszült helyzetet teremthet. Nehezebben tudod beosztani az idődet mostanság, de minden a helyére fog kerülni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre boldognak és lelkesnek érezheted magad, aki várja a jövőt. A hosszú távú célok sikerrel kecsegtethetnek, viszont ehhez kell egy adag merészség is. Nem fogod túlzásba vinni, mert ebben érezni fogod, hogy hol van a határ. Az önbizalmad meginoghat olykor, de tudatosítanod kell magadban, hogy sokkal többre vagy képes.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban kell figyelned az egészségedre. Most hajlamos vagy beszedni valami megfázást, ha nem vigyázol magadra. A munkádban remekül tudsz haladni, de ne engedd, hogy más emberek visszahúzzanak. Az önbizalmad szárnyra kaphat, ha olyan ütemben haladsz, ahogyan azt eltervezted. Csak ne hagyd, hogy a külső felfordulások befolyásolják a koncentrációdat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha van valami dolog, amibe nem mertél belevágni, mert túl kockázatos, azt ma megpróbálhatod. A bolygók szerencsét sugároznak feléd, amit ha ügyesen használsz ki, akkor hasznot hozhat. Ha lelkes vagy és optimista, akkor biztosan készen állsz egy magasabb szintre lépni. Kivételesen nem szabad azokkal foglalkoznod, akik óvatosságra intenek.

Halak (február 20. - március 20.)

A kilátások rózsásak, bár bőven fel kell használnod az energiáidat, mielőtt eljutsz oda, ahova szeretnél. Akkor lehetsz igazán boldog, ha lelkesen tudsz előre haladni, és nem húz vissza senki. Azért a baráti jótanácsokra mindenképpen figyelj oda. A bolygók felerősítik a kötődést benned a párod iránt, ha azonban szingli vagy, akkor készülj fel egy tüzes találkozásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás