promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 14: a Nyilas váratlanul szerelembe eshet, ami a semmiből érkezik, míg a Rák jobban jár, ha felkészül a vitákra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek segítséget fog kapni a bolygóktól, hogy előtörjön a kreatív énje, a Szűznek pedig oda kellene figyelnie a költekezésre, főleg a jelenlegi helyzetben. Már az apró jelek is figyelmeztetnek, ha esetleg rossz irány haladsz. Nézzük, mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha valakivel nem találod a közös hangot, akkor ne ess pánikba, és ne ücsörögj azon gondolkodva, mi lehet a baj. Eleve túl sok mindennel akarsz egyszerre foglalkozni, ez nem lesz valami jó taktika. A környezeted is hamarosan arra fog ösztönözni, hogy jóval rugalmasabb legyél. Ettől még nem kell mindig azt tenned, amit mások elvárnak tőled, csak legyen több a kompromisszum.

Bika (április 21. - május 20.)

Szenvedélyesen vághatsz bele mindenbe, de érzelmileg mégis kicsit meggyötört vagy. Remek lenne, ha a munka után többet foglalkoznál magaddal. Próbáld megértetni a közeli környezeteddel is, hogy picit ki kell szakadnod a hétköznapokból. Magasabb szintekre léphetsz a következő napokban, de ez csak úgy fog működni, ha tudod élvezni is az életet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vannak rejtett képességeid, amiket érdemes lenne használni. Ma olyan események történhetnek, amelyek miatt érdemes megpróbálni. Ne ijedj meg attól, ha más megoldásokat kell használnod. A bolygók segítenek, hogy előtörjön a kreativitásod, és többféle módon tudj megoldani egy problémát. Több tapasztalattal hamarosan képességeidhez fogod tudni igazítani az elképzeléseidet.

Rák (június 22. - július 22.)

A közeli környezetedben előfordulhat néhány nézeteltérés. Egyáltalán nem baj, ha másképp láttok dolgokat, de ezeket tudnotok kell megbeszélni. Ne zárkózz el a kompromisszumoktól – legyen kicsit neked, és nekik is jó. Nem valószínű, hogy most bármiféle megállapodás születik, de már az is remek, hogy kommunikáltok erről egymással.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néha le kellene lassítanod, és könnyebben hozzáállni mindenhez. Ha megteheted, hogy munka közben is kicsit kikapcsolsz, akkor vágj bele. A közelgő napokra ez fokozottan igaz lesz, szóval engedd csak el magad. Úgy néz ki valaki kezd egyre jobban elhidegülni tőled, pedig ezt te egyáltalán nem szeretnéd. Kérdezd meg tőle, ha valami nincsen rendben, de mindenkinek tartsd tiszteletben a határait.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Bármi, ami eddig feszültséget okozott, arra csak legyintened kellene egyet. Könyveld el magadban, hogy nem lehet minden tökéletes. Tudsz változni, ha kevesebb stresszt engedsz be, és ezt a környezeted is érzékelni fogja. Ha a költségvetést olykor túlléped az rendben van, de ne verd magadat nagy adósságokba.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fenyegetéseket érezhetsz a környezetedben, de rá kellene jönnöd, hogy senki sem akar neked rosszat. Most néha túl tudsz gondolni néhány ügyet, amit nem kellene. Ma új pozitív lökéseket tudnál belevinni azokba a kihívásokba, amik nem állnak hozzád túl közel. Most távoli személyeket is új megvilágításban tudsz látni, akik később a segítségedre lehetnek. Legyél nyitott az ismerkedésre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon fel tud menni benned a pumpa, ha arroganciával találkozol. Úgy érezheted, hogy sok beképzelt ember vesz körül, amire rögtön haraggal reagálsz. Igyekezz ezt az egészet könnyedebben kezelni, és máshol levezetni a feszültséget. Az, hogy állandóan tökéletes emberek vegyenek körül tudod jól, hogy lehetetlen.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egyre szorosabb kapcsolatod alakul ki egy személlyel. Csodálatos és izgalmas dolog ez, ami felmelegíti a szívedet, de azt neked kell eldönteni, hogy többet akarsz-e. Elég gyorsan haladnak a dolgok körülötted, és úgy néz ki el kell majd hárítanod néhány támadást. Igyekezz elkerülni, hogy túl sokáig ülj a problémákon.

Bak (december 22. - január 20.)

Mostanában sokszor mások igényeit helyezed előtérbe, és kevés időt szakítasz önmagadra. Foglalkozz a környezeteddel, de ne feledd, hogy neked is vannak szükségleteid. Ha ezeket elhanyagolod, csak fokozottan feszült leszel. A bolygók nyugalmat ígérnek, ha engedsz nekik, ne akard ezt felrúgni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valahogy el kell fogadnod, hogy a határozottság nem egyenlő az erőszakossággal. Lehet rá akarod erőltetni több emberre a véleményed, de ebből semmi jó nem fog kisülni. Alapból nincsen kedved szocializálódni, és a magányban érzed a legjobban magad. Lehet nem is ártana ez, hogy feltöltődve tudj visszatérni, és az elviselhetetlen énedet eltemetni.

Halak (február 20. - március 20.)

Pár nézeteltérés ütheti fel a fejét a környezetedben, amit nehezen viselsz. Ha nem vagy ezeknek a középpontjában, akkor igyekezz kimaradni belőlük. Viszont ha te is téma vagy, akkor mindenképpen meg kell védened magad. Van célod, ami jelenleg fontos neked? Akkor érvelj mellette, és maradj azon az úton, amin elindultál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás