promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nostradamus már 1555-ben évre pontosan tudta, hogy mikor hal meg II. Erzsébet?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy Nostradamus szakértő szerint a jövendőmondó előre megjósolta, hogy a királynő 2022-ben hal meg.

Az 1503-ban született Nostradamus orvos és csillagász volt, de a neve nem ezért maradt fenn, hanem a papírra vetett, hátborzongató jóslatai miatt, amik egyesek szerint sorra valóra válnak. Nostradamus állítólag előre látta Hitler eljövetelét, illetve egyebek között a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokat is – sőt, úgy tűnik, hogy II. Erzsébet királynő halálának pontos évszámát is tudta, ráadásul már 1555-ben, ez pedig több, mint érdekes.

Egy Mario Reading nevezetű Nostradamus szakértő elvileg még 2005-ben közölte a világgal azt a megdöbbentő felfedezést, hogy a jövendőmondó egyik 1555-ben elkészült alkotása arra utalhat, hogy II. Erzsébet 2022-ben fog meghalni, 96 évesen – vagyis mindössze 5 évvel fog kevesebbet élni, mint az édesanyja.

A szakértő szerint Nostradamus II. Erzsébet fiáról és utódjáról, a jelenleg 73 éves III. Károlyról is közölt víziót, ugyanis elvileg kevés ideig fog uralkodni az általa „a szigetek királyának” nevezett ember, miután egészségügyi okok, illetve a kora miatt kénytelen lemondani a trónról – a jóslat szerint ráadásul egy olyan ember lesz utána az új király, akire senki sem számított, vagyis minden bizonnyal nem Vilmos herceg, hiszen ő következne.

Ezek alapján könnyen lehet, hogy valami miatt Vilmos öccse, Harry lesz az új király, miután az édesapja befejezi az elvileg rövid ideig tartó uralkodását – persze, ha egyáltalán lehet hinni Mario Reading következtetéseinek, illetve Nostradamus feltételezett jóslatainak.

Nostradamus amúgy 2023-ra sem tartogat éppenséggel jó híreket a híveinek, ugyanis állítólag egyebek között egy újabb hosszú háborúra hívta fel a figyelmet az egyik régi írásában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás