promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: teljesül a kívánságod? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Remény: Álmodozást, reménykedést jelent a lap. Lehet, hogy a vágyaidért nem mersz lépéseket tenni, holott érdemes lenne. Elképzelhető, hogy valaki titkon rólad álmodozik, de túl félénk ahhoz, hogy kezdeményezzen. A kártya utalhat egy régi kapcsolat újjáéledésére. Mutathatja azt is, hogy hiába szeretnéd nagyon, hogy egy bizonyos dolog végre megtörténjen, még várni kell rá, még nincs itt az ideje. Egészségügyi kérdésnél bizakodásra ad okot a lap.

2. kártya jelentése:

Ajándék: Nem tárgyi ajándékot jelent a lap, sokkal inkább olyan pozitív történést, változást, ami boldogságot hoz az életedbe. Különleges, nem hétköznapi eseményt mutat, titkos vágyad teljesülhet. Lehet, hogy új barátság vagy új szerelem szövődik. Valakivel mély vonzalom alakul ki. Rég várt teherbeesésre is utalhat a kártya. Elképzelhető, hogy a változás az anyagi helyzetedre lesz kedvező hatással. Akármi is vár rád, azt fogadd a sors ajándékaként, amit kiérdemeltél.

3. kártya jelentése:

Pénz: Mindenképpen szerencsés időszak köszönt be az életedbe. Sikereket, előléptetést mutat a lap, ami anyagi gyarapodással jár, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy bánj óvatosan, felelősségteljesen a megszerzett javakkal. Váratlan örökséget is jelezhet a kártya. Kapcsolati téren csupa jó dologra számíthatsz, a szerelmi életed biztos alapokon nyugszik, érzelmekben gazdag. Egészség terén, ha épp beteg vagy, gyorsan kilábalsz a kórságból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás