promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 10: a Mérleg párkapcsolati kérdésekben hozhat borzalmas döntéseket, a Baknak pedig nyugodt stratégiát kell alkalmaznia, hogy minden rendben menjen
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek túl sokat költhet a hétvégén, a Szűznek pedig a kommunikációjára kell odafigyelnie. Nem árt résen lenni, mert ha csak a pihenésre figyelsz, akkor előfordulhat, hogy összeomlik néhány dolog körülötted. Lássuk, hogy mit súg a csillagjegyednek mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Mindenképpen kreatív megoldásokat akarsz találni a problémákra, de nagyon jól tudod, hogy nem szabad mindent túlgondolni. Amit lehet, azt csak oldd meg szimplán. Ha kisiklanak a dolgok körülötted, akkor elég nehezen fogod tudni beosztani az idődet. Az is fontos, hogy több kompromisszumot köss ma.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdemes megfogadnod mások tanácsait, mert most nem igazán tudsz tisztán átlátni néhány dolgot. Főleg a tapasztaltabb emberekre érdemes figyelned. A kezedbe kell venned az irányítást, különben elég rossz irányba fogsz haladni a hétvégén. Próbálj meg higgadtan reagálni a váratlan eseményekre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Felesleges félreértésekbe bonyolódhatsz, ha rosszul kommunikálsz. Ma tényleg csak azzal beszélj, akivel feltétlenül muszáj és haladj a dolgaiddal. A bolygók pozitív hatással lehetnek a párkapcsolatodra, szóval érdemes a legtöbbet kihozni ebből az időszakból. Jobban be kell osztanod a pénzt, szóval a hétvégén ne akarj túl sokat költeni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma sok dologban úgy hozhatja a sors, hogy neked kell diktálnod a feltételeket. Bíznod kell magadban, hogy meg tudod állni a helyedet. A hétvégi kényes helyzetek egy picit fel tudják borítani az érzelmi egyensúlyodat. Nem szabad, hogy régi sérelmek felszakadjanak benned, mert azok nagyon rossz hatással lehetnek a hangulatodra. Próbálj meg csak előre nézni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sokkal érzékenyebb vagy a szokásosnál. Ez pozitív dolgokat is magával hoz, mivel sokat gazdagodhat az ön és emberismereted. Arra viszont figyelned kell, hogy kerüld el a nyersebb személyeket. Ők most nem igazán tudják megérteni, hogy mi is zajlik benned. Ha van párod, akkor nagyon romantikus estétek lehet, mivel egymásra tudtok hangolódni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kommunikációdra nagyon oda kellene figyelned a mai nap folyamán. Szinte mindenkibe belefojthatod a szót erőszakosan, akár a barátaidba is. Értékes információktól esel el így, és itt nem a pletykákra kell gondolni. Lehet már sokan úgy érzik, nem szívesen nyílnak meg neked. Nem szabad mindig a saját problémáiddal foglalkoznod, meg kell hallgatnod másokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Pillanatnyi sikerélményeid lehetnek ma, sőt, az egész hétvégéd döcögősen indul. Ez egy ilyen nap lesz, így kell elfogadnod. A lényeg, hogy ne ostorozd magad semmiért, bármennyire is nem alakulnak a saját szájízed szerint a dolgok. A szabadidődben jó lenne, ha a párkapcsolatodra tudnál koncentrálni. Ne adj esélyt annak, hogy elhidegüljetek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég régóta húzódik már egy ügy, amit végre le tudsz zárni. Önerőből kellene ezt véghezvinned, nem pedig segítséggel, mert akkor lesz igazi a győzelem. Ráadásul mások félrevezethetik a gondolataidat, vagy esetleg rossz tanácsokat adhatnak, aminek hatására ismét nem lesz lezárás. Bízz magadban, és tegyél egyedül pontot a végére.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne feledd, ha nagyot akarsz markolni, akkor kicsit fogsz fogni. Ne akarj a hétvégén mindent egyszerre elintézni, valamint bepótolni. Érd be azzal, amit higgadtan el tudsz érni. Kesergés helyett legyél nyitott az új stratégiákra. Ha minden kötél szakad, akkor nyugodtan kérd a barátaid segítségét. Az estéket mindenképpen felszabadult pihenéssel töltsd.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem igazán érzed jól magadat a bőrödben, de egy nagy pihenés vissza tud terelni a helyes útra. Hétvégén előtérbe kerülhet néhány családi ügy, amiből ha kimaradsz, akkor nagyon elharapódzhatnak a dolgok. Legyél nyitott és őszinte mindenkivel, és segíts ott, ahol tudsz, mivel neked is az érdeked, hogy meglegyen a harmónia.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Felborulhat a hétvégéd néhány váratlan helyzet miatt. Ne engedd magadat felbosszantani, ha keresztülhúzzák a számításaidat. Tartsd a kezedben az irányítást - tudod jól, hogy mindenre meg tudod találni a megoldást. A bolygók jelenleg felerősítik a kreatív énedet, és ezt nem ártana kihasználnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad bepánikolnod egyik kihívásod miatt sem. Kis lépésekkel haladj előre és legyél megfontolt. Higgadtan igyekezz rendezni minden helyzetet, mert ha kiborulsz, akkor nagyon elmerülhetsz a mélyben. Féltékenyebb hangulatban vagy a kelleténél, de rá fogsz jönni, hogy ennek semmi alapja sincs. Ha van párod, jobban figyelj oda rá a hétvégén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás