promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 6: A Szűz ellenségei lehet most elő fognak bújni a bokorból, a Vízöntőnek pedig épp ideje lesz félretennie a visszahúzódó énjét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpió sajnos szétszórtabb a kelleténél, szóval oda kell koncentrálnia, míg a Bak életében megérkezhet a nagy szerelem. A legtöbb csillagjegynek inkább tartania kellene magát a rutinjához, hogy ne legyen semmilyen probléma. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Okosabban kell kommunikálnod a környezeteddel, mert sok mindenben félreértenek. Szükség lesz a diplomáciai érzékedre is, mert lehet ki kell békítened valakiket. Muszáj lesz belefolynod, mert te is azt szeretnéd, hogy mindenben nyugalom legyen körülötted. A pihenésre nagy szükséged lenne, ha ez nem jött össze az utóbbi időben. Lepd meg este magadat valami különlegessel.

Bika (április 21. - május 20.)

Tanulnod kell a régi hibáidból. Ha úgy indítod a hetet, hogy ezeket ismét elköveted, akkor mély gödörbe kerülhetsz. A fejedben legyen meg a stratégia, hogy mit hogyan szeretnél csinálni. Sokat segíthet, ha előre lezongorázod magadban a lépéseidet, és itt már ki is szúrhatod a hibás lépéseket. Legyél dinamikus a hét elején, de megfontolt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Olyan embertől kaphatsz nemsokára támogatást, akiről nem hitted volna, hogy meg fogja lépni ezt. Ne legyél bizonytalan, nincs benne hátsó szándék, szóval fogadd el nyugodtan. Közben van mit helyrehoznod a magánéletedben, és a pénzügyeidre is jobban kellene figyelned. Szedd össze az energiáidat és a gondolataidat, szükség lesz rájuk.

Rák (június 22. - július 22.)

Egyre jobban felszabadulnak az energiáid, amiket kitűnően fogsz tudni hasznosítani. Nagy lelkesedéssel tudsz belevágni a kemény kihívásokba is. Valahogy így akarod levezetni ezt az időszakot, hogy korlátozva vagy a jelenlegi helyzet miatt. A szerencse melletted áll, de arra vigyázz, hogy ne becsüld túl magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Akkor tudod magadat a legjobban érezni, ha a munkád a hobbid is egyben. Ha nem, akkor fogadd el, hogy lassabban fogsz haladni a kelleténél, mert máshol jár az agyad. Nem kell tartanod semmi rossztól, még ha döcögősebb is ez a nap, a végén minden remekül alakul majd. Később a legtöbbet fogod tudni kihozni magadból, csak legyél türelmes.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sokszor az az érzésed támad, hogy többen is ellened vannak. Ezt alaposabban át kellene gondolnod, mert lehet inkább csak valamelyik téves meglátásod nem tetszik a környezetednek. Persze ne hagyd magadat lerázni – járj utána a dolgoknak, és tisztázz mindent. Fognak nehézségeid akadni, de ne hagyd, hogy ezek lelassítsanak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokat segíthet, ha optimistábban állsz hozzá a dolgokhoz. Ha valahol zsákutca fogad, akkor kezdj el kihátrálni belőle minél gyorsabban. Nagyon fontos a mai napban, hogy gyorsan tudj reagálni. Fel tudod ébreszteni a plusz energiáidat, de ehhez már reggeltől kezdve motiváltnak kell lenned. Este igyekezz kiszakadni a hétköznapokból, és akkor tökéletes lesz a hangulatod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Picit szétszórtabb vagy a kelleténél, szóval jobb lenne, ha duplán ellenőriznéd magadat. Főleg a számok világában veszhetsz el. Ha a munkád ehhez kötődik, akkor fokozottan figyelj oda. A bolygók pozitívan fogják alakítani az emberi kapcsolataidat. Most sok embert le tudsz nyűgözni, még azokat is, akik annyira nem szimpatizálnak veled.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha valaki a bizalmába akar fogadni, akkor ne utasítsd vissza. Lehet úgy érzed, hogy terhek a titkai, de aztán rá fogsz jönni, hogy nagyon is sok a közös bennetek. Elég erős lesz benned a segítő szándék az elkövetkezendő időben. Ne feledd, hogy csak akkor vesd bele mások problémáiba, ha nálad minden rendben van.

Bak (december 22. - január 20.)

A Bak jegynek a szerelemben lesz szerencséje az elkövetkezendő időben. Szingliként nemsokára találkozhatsz valakivel, aki erősen fel fogja kelteni az érdeklődésed. Hosszú távú kapcsolatot hozhat a dolog, ha nyitott tudsz lenni. A nézeteltérésekkel vigyázz, mert könnyebben vágsz vissza mindenkinek sértő módon, mint higgadtan.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napon előfordulhat, hogy kényes döntéseket kell meghoznod. Legyél megfontolt és határozott, mert most nem a visszahúzódó Vízöntőre lesz szükség. Ettől még vigyázz, ne akard teljesen ráerőltetni mindenkire a véleményedet. Építsd fel a taktikádat, mert ha jól választasz, akkor nagyon sokat nyerhetsz a győzelemmel.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet már a nap elején valaki borsot akar törni az orrod alá, szóval legyél résen. A bolygók nem állnak a te pártodon, így még arra is érdemes figyelned, hogy a pénztáros jól ad-e vissza. Kemény munka vár rád a héten, de meglesz az egésznek a gyümölcse. Ne félj kockázatot vállalni semmiben, mert ezerszer nagyobbat nyerhetsz, mint veszíthetsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás