promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 5: A Halak szörnyű hangulatváltozásokba futhat bele, a Szűzre pedig nem hat jól a jelenlegi bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek úgy néz ki végre helyre tudja rázni a magánéletét, míg a  Bak muszáj lesz kompromisszumokat kötni. Lehet rögtön valami nagyobb probléma gördül a csillagjegyed elé, de nem szabad pánikba esned. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem tudtál normálisan pihenni a hétvégén? Akkor bizony rendbe kell tenned magadat a nap végén. Próbálj meg magad köré igazi békeszigetet teremteni. Ha nem tud senki sem kizökkenteni, akkor nagyon jól fogsz tudni haladni mindennel. Fontos, hogy megértő legyél mindenkivel, mert így el tudod kerülni a felesleges konfliktusokat. Ne foglalkozz azokkal a kérdésekkel, amik téged abszolút nem érintenek.

Bika (április 21. - május 20.)

Nyugodtan hallgathatsz a megérzéseidre, mivel kiválóan működnek az utóbbi időben. Egy jelentős problémádat is így tudod megoldani. Nem kell a lazaság példaképének lenned, de sodródj az árral, és könnyedén állj hozzá mindenhez. Közben a munkádban be kellene iktatnod egy kis szünetet, mert nagyon túlhajthatod magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez egy remek időszak arra, hogy helyre tudd rázni a magánéleted. A családi és szerelmi kapcsolatok fontossága egyre jelentőségteljesebb lesz számodra. Érzed is magadban, hogy sok mindenkit elhanyagoltál. Nem kell mindenkivel azonnal találkoznod, de legyél nyitottabb, érdeklődőbb, jól fog esni nekik, és neked is.

Rák (június 22. - július 22.)

Lassabban haladsz mindennel a kelleténél, szóval nem ártana felpörögnöd kicsit. Ha félvállról veszed a dolgokat a hét elején, akkor később úszni fogsz a terhekben. Vannak olyan ügyek, amiket már lehet régóta el kellett volna intézned. Rendszerezz, mert van ami rég kiment a fejedből. Később olyan ismerősök tűnhetnek fel, akiket rég láttál – igyekezz időt szakítani rájuk.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem fog zökkenőmentesen indulni a napod, de lehet a heted sem. Főleg az emberi kapcsolataiddal gyűlhet meg a bajod. Van akit túl közelinek, van akit túl távolinak érzel. A lényeg, hogy nehezen tudod megtalálni a közös hangot, így engedj inkább másokat kibontakozni, te meg csak sodródj az árral. Nemsokára váratlan hírt kaphatsz, amik megbolygathatják a terveidet.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók állása kedvezőtlenül hathat a karrieredre. Próbáld meg elkerülni, hogy valamilyen fontos döntés háruljon rád a hét első felében. Most csak végezd el a kötelezőt, és takarítsd ki a fejedet. Az érzéseid és a gondolataid nincsenek összhangban jelenleg, szóval nagyon figyelj erre. Nem szabad, hogy hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedj bármiben is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindegy mibe vágsz bele, rágd át magadat rajta alaposan. A gyors döntésekkel most csak hibázni fogsz. Inkább áldozd rá az időt, mint hogy még mélyebb gödörbe kerülj. Jelenleg nem szabad senkivel se veszekedned az apró dolgok miatt. Át tudod látni, ha te hibáztál valamiben, és változtatni is tudsz rajta. Tartsd magadat ehhez!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha nem mennek megfelelően körülötted a dolgok, akkor a kezedbe kell venned az irányítást. Hallgass a megérzéseidre, és ne mások tanácsaira. Jobban ismered magadat bárkinél, és körülötted lévő problémákat is. Lehet picit kevés az önbizalmad, de ez vissza fog lendülni a helyes irányba. Lépésekben haladj, és ne tegyél fel mindent egy lapra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon nyitott vagy az új ismeretek felé. Nyugodtan fejleszd magad, amíg kedved van hozzá, mert ezek később nagy segítségedre lehetnek nem csak a munkádban, hanem az életben is. A kényes ügyekben nem szabad egyedül döntened ebben az időszakban. Igyekezz bevonni másokat is, mert csak így találod meg a helyes utat.

Bak (december 22. - január 20.)

Változások lehetnek körülötted, amiket elég nehezen viselsz. Feleslegesnek érzed őket, akár otthon, akár a munkahelyeden. Először mérlegelned kellene, hogy tényleg azok-e, és csak utána játszani a sértődöttet. Persze ez sem jó stratégia: ami nem tetszik, azokban próbálj meg kompromisszumokat találni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha van párkapcsolatod, akkor erős megpróbáltatásokon mehettek keresztül. Meg kell tudnotok mindenben újulni, különben nem fog működni a dolog. A nyitottságod rengeteget segíthet az előrelépésben. A munkádra közben jobban oda kell koncentrálnod. Nem veszed észre, de sok a hibalehetőség, ami felboríthat mindent.

Halak (február 20. - március 20.)

Figyelj oda magadra, mert hangulatváltozások várnak rád, amik főleg a bizonytalanságod miatt törnek elő. Még lehet a nézeteid is megváltozhatnak pár dologban, de ezeket nem kellene reklámoznod, mert nem tartósak. Semmiképpen ne vágyakozz olyan dolgok után, amikről úgyis tudod, hogy sosem lesznek elérhetőek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás