promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 4: A Nyilast már reggel bosszúság érheti, míg Bikánál a maximalista énje okozhat problémát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek igazán nehezen tud megpihenni, pedig erre nagy szüksége lenne, de ugyanez igaz a Skorpióra is. A legtöbb csillagjegynek jót tenne, ha most nem a problémákon pörögne az agya. Lássuk, hogy mit jósol a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem igazán vagy a csúcson, és nehezen tudsz lenyugodni a konfliktusok után. Jelenleg a környezetednek is a nyugodt énedre lenne szüksége a hét utolsó napján. A belső egyensúly fenntartása nagy kihívás, de jobban kell erre figyelned. A munkádban új feladatok kerülnek eléd a következő héten, amik új kapcsolatokat is jelentenek. Mindenképpen becsüld meg őket.

Bika (április 21. - május 20.)

Továbbra is túl sokat aggodalmaskodsz, főleg a munkáddal kapcsolatban. Meg kell győznöd magad, hogy nincsen semmi baj. A maximalista énedet picit a háttérbe kellene szorítanod, így lelheted igazán örömödet a feladatidban. Most annak örülj, amid van, és ne azon rágódj, hogy mid nincsen. A pozitív látásmód sokat segíthet a hét utolsó napján.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Erős lehet benned a versenyszellem a következő napokban, aminek vannak negatív oldalai is. Agresszívan akarod felvenni a konkurenciáddal a versenyt, de nem biztos, hogy ez a helyes út. Nehezen tudsz felszabadulni és kikapcsolni az agyadat. Elő kellene venned azt a hobbidat, amiben igazán örömödet leled. Ez a nap inkább szóljon erről.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég jó hallgatóság vagy, szóval engedj a meghitt beszélgetéseknek ezen a napon. Ne zárkózz el semmitől, mert a közeli környezeteddel valóban meg tudod találni a közös hangot. Egy régi konfliktust is lehet a szőnyeg alá tudsz söpörni. Közben azért figyelj, mert a túlzott magabiztosságoddal kudarcot is vallhatsz. Semmiképp ne legyél erőszakos.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem ártana felfrissítened néhány baráti kapcsolatodat. Nyugodtan írj rá azokra interneten, akikkel úgy érzed már rég beszéltél. Ha van is munkád, azt nem ártana a háttérbe szorítanod kicsit. Ha túlhajszolod magadat, akkor kimerülten kezdheted a jövő hetet, és a sorozatos hibák végzetesek is lehetnek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Végre fel tudsz szabadulni kicsit. Ha úgy érzed egy helyzetben nem vagy elég erős, akkor a családod és a barátaid nagyszerű támogatást tudnak nyújtani. Közben most olyanokat is elhalmozhatsz szeretettel, akik nem érdemlik meg. Jobban kell mérlegelned, hogy kivel vagy jóban. Sokan bizony hátat fognak neked fordítani, ha te kerülsz bajba.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem igazán érzed biztosnak a jövőbeli terveidet. Nem ártana egy nagy átbeszélés ezekről, hogy meg tudj nyugodni végre, vagy kieszelni a fejedben a megoldást. Ha magánéleti problémákra kerülne a sor, akkor bizony az ellenkező nem tudja a legjobb tanácsokat adni. Az aprólékosságod most az őrületbe kergethet másokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ideje lenne lazítanod, és egy kis szórakozást belevinni a napodba. Elég kevés az önbizalmad és nem tudod megfelelően képviselni az álláspontodat. Pont ezért el kellene kerülnöd a nagyobb vitákat. Igazat megvallva teljesen feleslegesen mennél bele egy ilyenbe. Ne hagyd provokálni magadat semmilyen szempontból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bal lábbal kelhetsz fel, és már reggel bosszúság érhet. Ne engedd, hogy ez befolyásolja az egész napodat. Ha már tiszta a fejed, akkor nem lesz olyan probléma, amit ne tudnál megoldani. A délutánt már felszabadultan pihenéssel fogod tudni tölteni. Közben azért figyelj a környezetedre, mert lesz olyan ember, aki tőled vár egy kis lelki támogatást.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki ezen a napon is terítékre kerülhet egy nehéz döntés. Legyél megfontolt, mert bármit választasz, az befolyásolhatja a következő időszakodat. A bolygók úgy állnak, hogy meg tudod találni a saját szerencsédet. Kicsit meg is lepődsz, hogy a családodban teljes megértésre tudsz találni – használd ki ezt az időszakot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha szingli vagy, akkor hamarosan egy érdekes ismerősöd veheti fel veled a kapcsolatot, akihez már régóta vonzódsz. Ne hagyd kicsúszni a kezedből a lehetőséget. Nyugodtan pihenhetsz és lustálkodhatsz kicsit ezen a napon. Nem is ártana összegyűjtened az energiáidat, mert jövő héten nagy kihívások gördülhetnek eléd a semmiből.

Halak (február 20. - március 20.)

Rendkívül találékony vagy, szóval lehet nem ártana megoldanod néhány otthoni problémát, ami már régóta nyomja a válladat. Utána a háttérbe kellene húzódnod, pihenni, és hagyni másokat érvényesülni. Észrevétlenül téve ezt a családod sok érdekes kihívást találhat magának. A jövő heted eleje hála égnek nyugodtan fog indulni, de azért koncentrálj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás