promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 3: A Szűznek ideje rendbe tenni a magánéletét, míg a Nyilas depresszióba sodorhatja magát szeptember első hétvégéjén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos jobban jár, ha a gondol a karmára, az Oroszlánnak pedig nem szabad elkeserednie, ha nem jön össze minden elsőre. Még most sem késő átgondolni, milyen problémákat kell megoldanod. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ingadozó a hangulatod, főleg ha rosszul aludtál az éjjel. Most az a jobb taktika, ha engedékenyebb és kedvesebb vagy a környezeteddel picit. Ha rögtön ellenségeskedéssel indítasz, akkor csak magad alatt vágod a fát. Eleve olyan gond ütheti fel a fejét, ami miatt szükséged lehet mások segítségére. Engedd, hogy körülvegyen a pozitív energia, a karma pedig ezt meg fogja hálálni.  

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad, hogy a régi hibáidon rágódj. Tudod jól, hogy ezeket már nem lehet visszacsinálni, szóval előre kell tekintened mindenben. Néhány keserű gond kerülhet eléd, szóval készülj fel ezekre a hétvégén. Érdemes megbíznod mindenkiben, aki közel áll hozzád, mert sokat segíthetnek neked ebben a kényes időszakban.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok minden miatt lázban égsz, de még abszolút nem szabad elengedned magad. A jókedv és a gondtalanság ki tud zökkenteni, így fontos otthoni teendők mellett mehetsz el a hétvégén. Valahogy hozd össze a kettőt, és ne keserűen vágj bele mindenbe. Gyakran esel túlzásokba, mert nem tudsz nemet mondani, pedig olykor kellene.

Rák (június 22. - július 22.)

Túlteng benned az energia, és képes vagy akár más helyett is elvégezni a feladatokat, csak a megfelelő mederben haladjon minden. Az a baj, hogy túlságosan el tudsz merülni néhány dologban, és sok mindent elhanyagolsz. Ez jelenleg még nem jelent problémát, de később összetorlódhatnak minden. Figyelj oda erre!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne keseredj el, ha nem jön össze minden elsőre. Fejlődési fázisban vagy, és sok minden most alakul ki benned. Remekül tudsz alkalmazkodni mindenhez, ha kitartó vagy. Játssz taktikusan, mert így az élet minden terén jó eredményeket tudsz elérni. A stratégiád kiválasztásában támaszkodj az eddig szerzett tapasztalataidra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok zagyvasággal támadhatnak le az emberek a mai napon, de te mindenképp ragaszkodj a saját elképzeléseidhez. A legtöbben képtelenek a környezetedben világosan gondolkodni. A munkád lehet jól megy mostanában, de mellette muszáj a magánéletedre is figyelned. A hétvégén gondold végig, hogy mi az, amit otthon elhanyagoltál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma melléd állhat a szerencse, de ehhez ügyesen aktivizálni kell magadat mindenben. Ne legyél lusta, mert tényleg könnyen túl tudsz lendülni minden otthoni feladatodon. Esélyed lehet valakivel végre elásni a csatabárdot a hétvégén. Gondold végig kivel volt konfliktusod, mert jobb lenne pontot tenni a végére, már csak azért is mert az illető később a segítségedre lehet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mély gondolatok törhetnek elő belőled, amik sokat segíthetnek az önismeretedben. Lehet nem veszed észre, de változékony időszakon mész keresztül. Az csak rajtad múlik, hogy ez a változás pozitív lesz-e. Ne akarj most mindenáron másokról gondoskodni, inkább találd meg a saját békédet. Ha ez megvan, könnyebben fog menni minden.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok problémából nem látod a kiutat jelenleg, de türelmesnek kell lenned. A gigászi gondterheltség veszélyes útra sodorhat, ami kilátástalansághoz, depresszióhoz vezet. Most fontos, hogy támaszkodj kicsit a közeli barátaidra, és fogadd meg a tanácsaikat. Ne feledd, hogy minden megoldható. Jobban érezheted magadat, ha nyitott leszel az apró örömökre.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban kézben kell tartanod a pénzügyeidet. A hétvégén hajlamos lehetsz túl sokat költeni, a végén pedig csak kapkodod a fejed, hogy hova tűnt a sok megtakarítás. Hamarosan elrendezhetsz egy ügyet, ami mázsás súlyként nehezedett a válladra. Találékony vagy, a kreativitásodat felerősítik a bolygók, amit ki kell használnod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon oda kell figyelned a közeli környezetedre. Olyan emberek bukkanhatnak fel, akik csak érdekből keresik a barátságodat. Semmiképpen ne engedd magadat kihasználni, főleg most, mert nem igazán vagy rendben érzelmileg. Ne avatkozz most mások dolgába, inkább a saját ügyeidet akard helyretenni.

Halak (február 20. - március 20.)

Türelmetlen vagy, így könnyen bele tudsz kerülni néhány kellemetlen veszekedésbe. A konfliktusok fel tudnak csigázni, de mégis jobb lenne a nyugalomra törekedned magad körül. A közeli környezeteddel is nehezebben tudod megosztani az érzéseidet. Jobb lenne inkább elvonulnod, és egyedül feltöltődnöd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás