promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 2: A Kos kivívhatja néhány ember haragját, a Mérlegnek pedig rossz irányba terelődhet minden a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak és a Skorpiónak a szerelemben lehet szerencséje, míg a Baknak ki kell bírnia kicsit, hamarosan jön egy jobb széria. Mindenképpen tudd le a fontosabb feladatokat, mert frusztrált leszel. Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Változások közelednek feléd, amik arra fognak ösztönözni, hogy másképp gondolkodj néhány dologban. Érdemes is bevállalnod, mert picit egy helyben toporogsz. Közben kivívhatod néhány ember haragját. Rendbe kell hoznod időben, és ki kell béküljetek, mielőtt egy csendes háború alakul ki körülötted, ami nem fog jót tenni senkinek sem.

Bika (április 21. - május 20.)

Készülj fel mindenre, mert váratlan események befolyásolhatják a napodat. A próbatételekhez megvan a kellő energiád és kreativitásod, szóval ne pánikolj be. Legyél nyílt és őszinte a környezeteddel, ezzel javíthatod a személyes kapcsolataidat. Nem szabad azon rágódnod, hogy mit hoz a holnap.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem ártana kicsit sodródnod az árral. Újabban túl komolyan veszed a rutin feladatokat is, amit amúgy kiráznál a kisujjadból. Sok stresszt magad mögött tudnál hagyni, ha újra elővennéd a lazább énedet. Jelenleg a véleményedet is nehezebben fejezed ki, ami gátol abban, hogy igazán önmagad lehess.

Rák (június 22. - július 22.)

Akkor tudnak megfelelő mederben folyni a dolgok, ha változtatsz, és kész vagy a kompromisszumokra a környezeteddel. Kicsit feszültebb lehetsz a kelleténél, szóval igyekezz ne mindenen felkapni a vizet. Mielőtt valamiről véleményt mondasz alaposan fontold meg a szavaidat. A szingli Rákoknak most szerencséjük lehet a szerelemben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szürkén indultak a napjaid a magánéletedben, és a kedved sem a legjobb az utóbbi időben. Nem szabad beleragadnod ebbe, különben az egész közeledő hétvégéd ilyen lesz. A karrieredben kedvezően alakulhatnak a dolgok, szóval ebből erőt tudsz meríteni. Persze figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magad, és jusson végre idő magadra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Van egy helyzet, amit fel kell ismerned és nem szabad tovább halogatnod. A megoldás az orrod előtt lesz, de ha tologatod, akkor nagyobb probléma lehet belőle. Egy keserű csalódás érhet, ami visszavetheti a lendületedet – igyekezz minél hamarabb túllépni rajta. Próbálj meg türelmesebb lenni a környezeteddel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad kiengedned a kezedből az irányítást. Ha most hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, akkor nagyon rossz irányba fog terelődni minden. Figyelj jobban, mert jelenleg nem tudod rendesen felmérni a teljesítőképességed határait. Ne vállalj olyan feladatokat, amiket csak nagy nehézségek árán tudsz teljesíteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehezebben tudsz megbirkózni a terhekkel és a munkád is lassabban halad a kelleténél. Magadat kell ösztönöznöd, mert a környezeted is inkább csak lassít kicsit. Gondold át, hogy mi az a dolog, amivel vissza tudsz találni a helyes útra, amivel meg tudod találni a ritmusodat. Szerelemben szerencsét jeleznek a bolygók, szóval nyílj meg nyugodtan, ha szingli vagy.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók végre meghozhatják a szerencsét a számodra, persze ezt ki is kell tudnod használni. Ne menekülj el, ha úgy érzed, hogy tökéletes lehetőség van az orrod előtt. A kiegyensúlyozottságtól elég távol vagy, de jó úton haladsz felé. Ha rohanásból is áll ez a nap, ne engedd magad kizökkenteni, és mindennek érj a végére.

Bak (december 22. - január 20.)

A hét már eléggé lefáraszthatott, de még ki kell bírnod egy kicsit. A bolygók azt súgják, hogy hamarosan egy jobb széria fog beköszönteni. Lehet nehezebb lesz túlélned ezt a napot, de az apró szünetek sokat segíthetnek, még akkor is, ha picit kitolódik tőlük minden. Fontos, hogy ne legyél semmiben sem bizonytalan, és este menekülj el minél messzebb a hétköznapi terhektől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Fontos, hogy ne rohanj, hanem pontosan, gondosan tervezz meg mindent. Olyan lehet ez a nap, mint egy jó sakkjátszma. Ha előre tudsz gondolkodni, akkor meglesz a sikered. Nagyszerű tetteket vihetsz véghez, de csak akkor, ha nem hagyod magadat kizökkenteni. Jól kommunikálsz, sőt, van akit szavak nélkül is meg fogsz érteni – ezt mindenképpen használd ki.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki készen állsz a változásra. A bolygók is ezt súgják, de más kérdés, hogy te akarod-e, hogy az életed jobb legyen. Sok negatív jellemvonásodat el fogod tudni hagyni a közeljövőben, ha meg van benned az elszántság. Muszáj lenne komolyabban venned az új célokat, különben ismét el fogsz veszni a semmiben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás