promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 1: A Nyilas lehet nem veszi észre, ha ki akarják használni, a Ráknak pedig nem árt átvennie az irányítást
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérlegre sajnos nem várnak egyszerű napok, míg a Skorpió számára egy váratlan kezdet jöhet így a hónap elején. Ha nem vagy biztos magadban, akkor inkább beszéld át a közeli környezeteddel, hogy milyen irányba akarsz elindulni. Nézzük, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki ellentétek törhetnek felszínre valakivel a környezetedben. Nem kellene erős támadásba lendülnöd és indulatosnak lenned még akkor sem, ha nagyon neked van igazad. Muszáj, hogy elővedd a megértő énedet, mert akkor fogod tudni könnyen elrendezni ezt. A pénzügyeiddel kapcsolatban jó hírek érkeznek hamarosan.

Bika (április 21. - május 20.)

Remélhetőleg rá tudtad venni magadat a spórolásra, mert hamarosan szükséged lesz a pénzre. Hallgass a környezeted tanácsaira, és ne legyél makacs, azzal amúgy is csak káoszt tudsz okozni. Eléggé bizonytalan lehetsz a következő napokban, de hamarosan meg fogod találni a helyes utat, mert adni fogja magát.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég sok a gondod, de közben a szép emlékek is előkerülnek a fejedben. Ezek remekül ki tudnak hozni a stresszből. Nem baj, ha kicsit ábrándozol, de azért ne ess túlzásokba. A múltadból hamarosan feltűnhet egy régi ismerős, aki segíthet egy problémádon. Nyugodtan használd ki ezt a lehetőséget, még akkor is, ha nehezebb az együttműködés.

Rák (június 22. - július 22.)

Érdemes többet beszélgetned a barátaiddal, mert remek tanácsokkal tudnak ellátni. Eltökélt és kellően határozott lehetsz a mai napon, és olyan kihívásokba is belevághatsz, amiket elsőre ijesztőnek találsz. Sok az energiád, de vigyázz, hogy ne kapkodj, mert még valami kellemetlen szituációban találod magad. Ha van párod, akkor ne engedd, hogy átvegye az irányítást, most nálad kell legyen a gyeplő.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Vigyázz, mert a széles mosoly lehet álca is. Jobban oda kell figyelned, mert befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Kicsit legyél határozottabb, és elkerülheted, hogy kihasználjanak. Sokat járhat a fejedben, hogy helyes döntéseket hoztál-e a jövőddel kapcsolatban. Ezen nem szabad rugóznod, mert ezt még képtelenség megmondani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehéz helyzetben is fel tudod találni magadat, szóval ne stresszelj rá semmire. Csak akkor okozhatsz magadnak gondokat, ha feszült vagy, mert türelmesen minden gördülékenyen haladhat. Igyekezz tartalékolni az energiáidat, mert még sok kihívás lesz előtted még. Arra is számíts, hogy meg kell harcolnod az igazadért.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Készülj fel, mert nem várnak rád egyszerű napok. Érzelmi és lelki hullámvasút, kényes szituációk váltakozhatnak. Meg kell találnod a helyedet és higgadtnak lenned. Minden döntésedet alaposan át kell gondolnod, és megőrizni az egyensúlyt. Ha eljutsz végre a pihenéshez, akkor abba vigyél egy kis színt, úgy tudsz igazán kikapcsolódni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lassan jönnek a változások az életedben, de rendkívül pozitívak lesznek, és hosszú időre meg fogják határozni a kiegyensúlyozott hangulatodat. Erőteljesen kell megfogalmaznod magaddal szemben a vágyaidat. Az álmok hamarosan valóssággá válhatnak. A sikerek meg fogják növelni a magabiztosságodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vedd észre, ha ki akarnak használni. Ne akarj több ember helyett dolgozni, csak azt vállald be, ami a te konkrét feladatod. Kicsit előjöhet belőled a hazárdjátékos az életben, de nem szabad mindent a véletlenre bíznod. Közben gondolkodj el, hogy valakivel a közeli környezetedben nem viselkedtél-e túl keményen. Ha igen, kérj tőle bocsánatot.

Bak (december 22. - január 20.)

Most neked kell mindent a kezedben tartanod, ha azt akarod, hogy jól sikerüljenek a dolgok. A pénzügyeidet is rendbe kellene tenned. Minden forintnak meg kellene találnod a helyét már a hóna legelején. A közeljövőben kipróbálhatod magadat igazi vezető szerepben, mert mások helyet kell döntéseket hoznod, ha előrébb akarsz jutni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Olyan változások közelednek feléd, amik hosszú távon elég erősen a hasznodra fognak válni. Ezeket még képtelenség felismerni, de ha odajut a dolog, akkor a megérzéseid segítenek majd, hogy merre kell haladnod. Könnyebben felkaphatod a vizet apró dolgokon is, szóval figyelj oda miként reagálsz mindenre.

Halak (február 20. - március 20.)

Kivételesen szívesen hallgatod meg mások tanácsait, de ezeket lehet nem kellene megfogadnod. Aki adja őket, annak eléggé lehetetlen elképzelései lehetnek, amik téged a rossz irányba fognak terelni. Az elmúlt napjaidban főleg a zűrzavar uralkodott kicsit, szóval ideje lenne visszatalálnod magadhoz. Nyugodtan gondolj át mindent magad körül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás