promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leszbikusok kényeztették egymást a Szabadság-hídnál, videó készült a rakparton szexelő nőkről
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fényes nappal videóztak szexelő leszbikusokat a rakparton.

Nagyjából egy hónapja, hogy felkerült az internetre, és az esti híradóban is leadták, hogy egy fiatal nő orálisan kényeztette párját az egyik pécsi buszon. Az erkölcstelen fiatalokról videófelvétel is készült, ami azóta bejárta az egész országot.

Most egy hasonló felvételről számolt be a Tények: Budapesten, a rakparton, fényes nappal videóztak le két leszbikus nőt, akik meztelenül kényeztették egymást a Szabadság-híd közelében. A szexelő nőket egyáltalán nem zavarta, hogy mellettük folyamatosan autók haladnak el, de a közelben sétálók és biciklizők sem szakították őket félbe, akik észrevették őket. A helyieket mélységesen felháborította az eset.

„Én nagyon elítélendőnek és gusztustalannak tartom ezt az egészet, tehát hogy vannak emberek, akiknek ez a vágya. Ezt talán négy fal között, otthon, vagy hát mindegy, hogy hol, de ne a nagy nyilvánosság előtt, mert ez tényleg botrányos”

- nyilatkozott a Tények-nek egy környékbeli nő.

Az ügyet a rendőrség már vizsgálja, a leszbikus nők szabálysértést követtek el, komoly büntetésre számíthatnak.

„A felvételen látható cselekmény az közerkölcs megsértésnek minősülő szabálysértés, hiszen aki közterületen, nyilvános helyen, vagy közforgalmú közlekedési eszközön közerkölcsbe ütköző magatartást tanúsít, az szabálysértést követ el. Ez a szabálysértés akár közérdekű munka büntetéssel is sújtható”

- fogalmazott egy ügyvéd.

A leszbikusokról készült amatőrfelvétel és a Tények összefoglalója alább nézhető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás