promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Szerencsejáték Zrt. aggasztó bejelentést tett az Ötöslottóval kapcsolatban
Borítókép:  Nyereményhírek
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem minden Ötöslottó, ami annak látszik.

Magyarországon rengetegen lottóznak, de nem árt tudnunk, hogy ha online tesszük meg tétjeinket, akkor melyek azok a platformok, ahol legálisan lehet szerencsejátékozni. Az online térben nagyon sokan esnek csalók, adathalászok áldozatául, és most kiderült, hogy egy csoport az Ötöslottóval kapcsolatban is mindent megtesz azért, hogy adatokat és pénzt csalhasson ki a gyanútlan emberektől.

A Szerencsejáték Zrt. a Facebook-oldalán figyelmezteti a játékosokat, hogy feltűnt egy, a Szerencsejáték Zrt. nevével és arculati elemeivel visszaélő weboldal, amelyen nyereményjátékot hirdetnek a nevünkben, feltehetőleg adathalászat céljából. A hamis, megjelenésében az Ötöslottóra emlékeztető oldal valójában nem létező nyeremények átvételéhez kéri el a bankkártya adatokat, amellyel utána a nem hivatalos online felület mögött álló ismeretlenek visszaélhetnek.

„A szükséges jogi lépéseket megtesszük, de kérünk benneteket, hogy fokozottan figyeljetek a nem hivatalos oldalakra és bankkártya adatokat soha, semmilyen körülmények között ne adjatok ki anélkül, hogy meggyőződnének az adott weboldal hitelességéről és az üzemeltető kilétéről”

- olvasható a Szerencsejáték Zrt. hivatalos közlésében, amihez az alábbi képet mellékelték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás