promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 26: A mostani bolygóállás bekavarhat az Ikrek szerelmi életébe, az Oroszlán pedig ismét meggondolatlanul cselekedhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos egészen túlbonyolíthatja a dolgokat, pedig erre semmi szükség a hétvége előtt, de a Skorpió is kerülje a vitákat mert rosszul jöhet ki belőlük. Ha úgy érezd nincs meg az összhang, akkor mindig csak egy dologra koncentrálj. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne hallgass mások megjegyzéseire, mert csak feleslegesen fog felforrni miattuk az agyvized. Most több irigy ember is előbújhat, de ki kell tudnod zárni őket. Mindenképpen a saját előrehaladásoddal foglalkozz. A kreativitásod a helyén van, és új ötletekkel néhány elhúzódó problémának is pontot tudsz tenni a végére. Persze arra figyelj, hogy ne bonyolítsd túl a dolgokat.

Bika (április 21. - május 20.)

Vigyázz, mert néhány vita heves reakciókat válthat ki belőled. Okosan szorítsd háttérbe az indulatos énedet, és csak akkor reagálj, ha feltétlenül muszáj. Nem szabad egy helyben toporognod, hanem rá kell venned magadat az aktivitásra. Jók az ötleteid, és bármiben feltalálod magad, szóval egyedül is belevághatsz a kihívásokba.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók most nem hoznak szerencsét a szerelemben. Ha van párod, akkor egy nagyobb vita is kialakulhat köztetek. Most nem igazán tudod megtalálni a közös nyelvet az ellenkező nemmel, szóval legyél óvatos. Az energiáid rendben vannak, szóval koncentrálj inkább a munkádra. Még az is lehet, hogy előre tudsz dolgozni, és meg tudod könnyíteni a dolgodat a következő napra.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyra törő terveid vannak, de ezek jelenleg elérhetetlenek fognak bizonyulni. Persze ne tegyél le róluk teljesen, csak jegeld őket egy picit. Amúgy is a realitások talaján kellene maradnod, és lépésekbe haladni előre. A munkáddal kapcsolatban kicsit fásult lehetsz, úgy érzed nehezebben megy minden, de amint feltöltődsz újra energiával, ez változni fog.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Le kellene szoknod arról, hogy meggondolatlanul cselekszel olykor. Ha belemerülsz egy ilyenbe, akkor nagyon erősen visszaüthet. Koncentrálj, és legyél mindenben megfontolt – a lazaság most egyáltalán nem célravezető a számodra. A szerelemben kellemes meglepetések várhatnak rád, és csak rajtad múlik, élsz-e a lehetőséggel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A határozottság jó dolog, de most túlságosan is görcsösen ragaszkodhatsz néhány elképzelésedhez. Hiába figyelmezetnek, hogy rossz úton jársz, elég makacs lehetsz. Ha látod, hogy nem boldogulsz valamivel, és rosszak az előjelek is, akkor muszáj leszel elengedni a dolgot. Az se baj, ha néhány problémát félreteszel, és később újult erővel küzdesz meg velük.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem igazán érzed magadban az energiákat, és fáradtabb, letörtebb lehetsz a kelleténél. Sok dolog kiesik az életedből, amiket régen úgy imádtál. Most valahogy otthon kell rátalálnod a feltöltődésre. A mozgást se hanyagold el, mert a lustaság is ugyanúgy levertséget okozhat, mint az, ha túlhajszolod magadat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit érzékenyebben érintenek a konfliktusok. Jobb lenne, ha elkerülnéd messziről a vitákat. A bolygók amúgy is úgy állnak, hogy nem jönnél ki jól belőlük. Ha zsörtölődni támad kedved, inkább tedd azt magadban. Észre kell venned a pozitív dolgokat az életedben, még ezekben a nehezebb időkben is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Okosan tudsz kommunikálni, és remekül olvasol az emberekben. Ha ügyesen alkalmazod, akkor sok problémától megkímélheted magadat. Ne befolyásolj senkit, csak hozd ki mindenből a legjobbat. A bolygók érzelmeket és érzékenységet jeleznek – ne félj ezeket kimutatni, főleg a szeretteidnek. Akit lehet, azt engedd közel magadhoz.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók úgy állnak, hogy sok mindenben szerencsét hozhatnak neked, de nem szabad elbíznod magadat. Ami könnyű feladatnak látszik, abba beletörhet a bicskád, ha túl lazán veszed. A szerencse akkor állhat melléd igazán, ha kellően koncentrálsz. A bonyolultabb munkáidat se engedd ki gyorsan a kezed közül, inkább nézd át őket még egyszer.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem vigyázol, akkor könnyen túlzásokba eshetsz. Eléggé rámenős is lehetsz, ami meglehetősen idegesítheti a környezetedet. Mindennel az ellenkező hatást válthatod ki, mint amit szeretnél. Legyél visszafogott, figyelmes, most így haladhatsz könnyedén, és a környezeted is így játszhat a kezedre legjobban.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon oda kell figyelned mindenre, mert úgy tűnik valaki nem őszinte veled a környezetedben. Ha nagyon elharapódznak a dolgok, akkor még lehet valakit hazugságon is kaphatsz. A pénzügyekkel közben nagyon rosszul bánsz. Ha elkezded felélni a tartalékaidat, akkor annak nagyon rossz vége lesz. Gondolj a hónap végére is, és az akkori kiadásokra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás