promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 25: A Szűz dühe elronthat mindent, míg a Nyilas érzései lavinákat indíthat el
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kost segíteni fogja a mostani bolygóállás, de a Halak a gyors kapkodása miatt nagy bajba kerülhet. Sok csillagjegy jobban jár, ha nem áll le, és tényleg csak előre tekint. Lássuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás segíthet abban, hogy el tudd rendezni azokat a dolgokat, amiket régóta a szőnyeg alá söpörtél. Tudod jól, hogy kicsivel nagyobb aktivitásra lenne szükséged, mert csak így fognak rendben menni a dolgok körülötted. Azért ne legyél annyira elfoglalt, hogy a barátaidat háttérbe szorítsd. Most pont ők fogják visszaadni az életkedvedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Kivételesen neked pont a belső hangodra kellene ma hallgatnod, és a saját utadat járni. Ne engedd magadat befolyásolni, mert csak ki fogsz zökkenni a jó szériádból. A kitartásod rengeteg új ajtót nyithat ki. Nem szabad félned az ismeretlentől, mert jelenleg csak jó dolgokat hozhat magával. Az energiáid végre a csúcsra érhetnek.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit szürke ez a nap, ami eléggé elronthatja a kedvedet. Igyekezz megtalálni az apró örömöket, mert azok igazán fel tudnak dobni. Nehezebben tudsz szembe nézni a legtöbb akadállyal, szóval nagy szükség lesz a kitartásodra. A nap végére mindenképpen találj ki valami különleges programot, ami nem hétköznapi.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon bele tudsz tapadni a szürke hétköznapokba, ami teljesen leszívja az energiáidat. Untatnak a sablonos dolgok, és szeretnél valami izgalmat magad körül. A bolygók sajnos úgy állnak, hogy a pezsgés el fog kerülni, de azért próbáld meg összekötni a kellemeset a hasznossal. Mostanság nehezebben tudsz kimozdulni, de a munka végén próbálkozz meg vele.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Minden simán mehet körülötted, és a munkahelyeden is kezd visszatérni minden a régi kerékvágásba. A nyugalomra már elég nagy szükséged lenne. Sok minden változik, de mindenhez ügyesen kell alkalmazkodnod a zsörtölődés helyett. Ha van párod, akkor ő viszont több odafigyelést várna tőled, és előfordulhat, hogy a közeli barátaidat is elhanyagoltad mostanában.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad utat engedned a dühödnek, még akkor sem, ha nagy igazságtalanságot érzel magad körül. Mindent higgadtan szoktál megoldani, és a tények később úgyis téged fognak igazolni. Egy veszekedés csak ronthat a dolgon. Ha a háttérben áskálódást érzel, azt is inkább a nyugodt, de határozott éneddel tedd helyre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad magadba roskadnod, ha nem sikerül minden elsőre. A kitartásodra nagy szükség lesz a következő napokban, és a pozitív hozzáállásodra is. Hamarosan meg fogod mutatni a vezető erényeidet, de erre még nem állsz készen teljesen. Építkezz türelmesen, és nemsokára minden a helyére fog kerülni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most nem szabad hagynod, hogy mások irányítsák a sorsodat. Határozottnak és kezdeményezőnek kell lenned. Ha hagyod, hogy mások rád erőltessék az akaratukat, akkor nagyon rossz irányba indulhat el minden körülötted. Sok dologgal lehetsz elégedetlen, és a napok is kezdenek túl egyhangúvá válni, de ezen tudsz változtatni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egyáltalán nem fog jót tenni, ha igyekszel elfojtani az érzéseidet. Most pont őszintének kellene lenned mindenkivel, még akkor is, ha megbántod őket. Lehet csak később, de ezt még meg is fogják egyszer köszönni neked. Jók a meglátásaid, amiket kár lenne veszni hagyni. A lelki egészségedre is jobban kellene ügyelned.

Bak (december 22. - január 20.)

Szereted a diplomatikus megoldásokat, de ez nem igazán megy mostanában neked. Szót kell értened a környezeteddel, és ehhez meg kell erőltetned magadat, hogy jobban beléjük láss. Ha kicsit jobban figyelsz, akkor rögtön nyeregben érezheted magadat. A pontosságod is átment hanyagságba – most kerülj vissza a régi énedhez, mielőtt káosz lesz belőle.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hála égnek egyre több dolgot tisztábban fogsz látni, és ezzel új kapuk nyílhatnak meg előtted. Nem is baj, mert szükség lenne az életedben egy kis változatosságra. Ha most elkezdesz félni a kudarcoktól, az nagyon vissza fog fogni. A bolygók szerint sok lehetőség fog az utadba kerülni, amiket mindenképpen ki kell használnod.

Halak (február 20. - március 20.)

A kapkodásod miatt nagy bajba kerülhetsz. Fokozatosan haladj, és ne akarj mindent egyszerre megcsinálni, mert annak semmi értelme. Lelkileg nem lehetsz a csúcson, de egy jó baráti beszélgetés talán fel tud oldani. Az is sokat segíthet, ha kimozdulsz a négy fal közül legalább egy sétára. Próbáld meg magadat felkészíteni a következő nap nehézségeire.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás