promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 23: Az Ikrek egy pokoli hullámvasúton találhatja magát, az Oroszlán életét pedig egy új szerelem forgathatja fel
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz jobban jár, ha magányosan oldja meg a problémáit, míg a Skorpiónak figyelnie kell az álmaira, mivel azok fontos üzeneteket hordozhatnak. A legtöbb csillagjegy most hallgathat a belső hangokra, de csak ha azoknak az üzenete nem túl merész. Lássuk, hogy mit jelez előre számodra a mai horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy szárnyaló sasnak érezheted magadat, ha igazán ki tudsz bontakozni. Motiváltan tényleg nagy falakat törhetsz át. Ösztönöznöd kell magadat a szebbre és a jobbra. Ha így teszel, akkor már most túl lendülhetsz egy nagy fordulóponton. Gondolkozz azon is, hogy miképp tudod legyőzni az augusztus végi fáradtságot – most szükség lesz a tartalék energiáidra, ha nem nyaralsz, hanem dolgozol.

Bika (április 21. - május 20.)

Az izgatottságod káoszba fulladhat. Nem kellene beleélned magad élesen a dolgokba, különben elég nagyot csalódhatsz. Rád annyira nem jellemző az álmodozó hangulat, szóval maradj két lábbal a földön. Ha nem így teszel, akkor feszülté, sértődékennyé válhatsz, ha ki akarnak rángatni a kényelmes képzelgéseidből.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Néhány problémát kétségbeesetten próbálhatsz megoldani, de nem szabad kapkodnod, mert ezzel csak még nagyobb káoszt fogsz teremteni. Egy erős hullámvölgy lehet ez a nap, és csak rajtad múlik, hogy pozitívan tudod-e lezárni. A hangulatod is hullámzó lehet, szóval vigyázz, hogy az egyik mélypontodon nehogy olyat mondj valakinek, amit később megbánsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Jelenleg remekül haladnak a dolgaid, ha mindent kézben tudsz tartani. A munkahelyeden és otthon is meg tudod találni a közös hangot mindenkivel. Nem kellene félned az újtól, mert csak jót hozhat neked. Rendszerezd a terveidet, mert hamarosan előveheted őket. A magabiztosságodra nagy szükséged lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Le kellene lassítanod egy kicsit. Nyugtalanul reagálhatsz az eseményekre, de ez semmiben nem lesz célravezető, te is nagyon jól tudod. Előfordulhat, hogy feltűnhet valaki az életedben, aki eléggé meg fogja bolygatni az agyadat. Ha szerelem lesz belőle, akkor ez még rossz hatással is lehet rád, de csak ha nem vagy képes megtalálni az egyensúlyt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Általában mindig jól megy neked, de most nehezebben tudsz kapcsolatot teremteni az emberekkel. Ez nem is a legjobb időpont arra, hogy megnyílj bárkinek is. Úgy néz ki magányosan kell túllendülnöd a lelki válságokon, de ezekre ügyesen megoldást tudsz találni. Kerüld a konfliktusokat, mert elmélyülhetnek és nagy veszekedésben találhatod magadat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kellő támogatást kaphatsz a környezetedtől, hogy túl tudj lendülni az akadályokon. Becsüld meg, és persze hasznosítsd őket jól. Remek a meggyőző képességed, szóval olyan embereket is magad mellé tudsz állítani, akikkel nem vagy túl jóban. Most elég sok dologban meg tudod könnyíteni az életedet, és még a karriered is fellendülhet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha rendesen tudsz aludni mostanság, akkor nagyon energikusnak érezheted magadat. A közeljövőben figyelj az álmaidra is, mert fontos üzenetet hordozhatnak. Ez az időszak alkalmas arra, hogy tanulj, vagy bővítsd a látókörödet. Vonzanak az új dolgok, amik igazán fel tudják dobni az életedet. Ne zárkózz be a szürke időben, az abszolút nem tesz most jót.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érezheted, hogy sokszor elpártol tőled a szerencse. Itt persze azt is tudnod kell, hogy a sorsod nem Fortuna kezében van. A rutinod segíthet abban, hogy jó döntéseket tudj hozni a közeljövőben. Ez bizony nem a szerencsén, hanem csak rajtad múlik. Ne akarj új célokat keresgetni, hanem érd el azt, amiket jelenleg kitűztél.

Bak (december 22. - január 20.)

A koncentrációd jelenleg nincsen a csúcson. Vigyázz, mert könnyen hibákat tudsz csinálni, szóval inkább ellenőrizd le magadat kétszer is. Kevés dolog tudja igazán lekötni a figyelmedet. Az is benne lehet a pakliban, hogy fogynak az energiáid. Este mindenképpen fel kellene töltened a belső akkumulátoridat. Bújj ágyba a kedvenc könyveddel, vagy nézz valami filmet, ami kikapcsol.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A kommunikációddal sok embert le tudsz venni a lábáról, de azért vigyázz, mert nem mindenki lesz vevő rá. Egy fontos beszélgetésbe is belecsöppenhetsz a közeli környezetedben. Lehet nem is ártana végre kiadnod magadból, ami a szívedet nyomja. Különben is vannak olyan problémáid, amit egyedül nem fogsz tudni megoldani. Valld be, ha szükséged van egy kis hátszélre.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy szerencsés nap állhat előtted. Az a legjobb, ha mindennek gyorsan pontot teszel a végére és aztán foglalkozol magaddal kicsit. Ha elhanyagolod a pihenést, akkor gyorsan ki fogsz égni így a nyár végéhez közeledve. Amúgy is kicsit depresszióssá tehet néhány dolog. Figyelj oda magadra, hogy ne fordulj be. Picivel több nyitottság, és vissza fog térni az életkedved.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás