promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 18: A Kos nagyon megbánhatja, amit ma tesz, de a Rákot sem fogják támogatni a bolygók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának előfordulhat, hogy vissza kell vernie egy támadást a semmiből, míg a Mérleg mindent elronthat, ha gyors döntéseket hoz. A legtöbb csillagjegyet megviselheti a kánikula, de ez nem szabad, hogy visszafogja az energiáikat. Lássuk, hogy mit jelez most számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Na ha valakinek, hát neked aztán elfogyhat a türelmed. Egy apró szikra lángra tud lobbantani, és olyan dolgot mondhatsz ki, amit később megbánsz. Próbálj meg magadban fortyogni ha nagyon rossz a kedved, de az lenne a legjobb, ha lenyugtatnád magad. Az apró szünetek csodákra képesek. Ilyenkor vonulj el inkább mindenkitől.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki vissza kell verned majd egy hirtelen jött támadást. Még nem tudni melyik részről fog érkezni, de ha higgadt tudsz maradni, akkor remekül kezelheted és könnyen háríthatod. Készülj fel mindenre, mert nehéz feladatok állhatnak előtted. Ha valaki segítséget kér, most sajnos tudnod kell nemet mondani. Magadra kell minden energiáddal összpontosítanod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egyre többet jár a jövő a fejedben. Kicsit felzaklat a jelenlegi helyzet, de meg kell nyugodnod, és nem is ártana kibeszélned magadból valakivel. Sok dolog miatt fáradt és meggyötört lehetsz. Gondolkodj el, mi az, amitől új erőre tudsz kapni, és azzal próbáld meg körülvenni magadat. A terveidet részletekbe menően dolgozd ki, csak úgy érhetnek célt.

Rák (június 22. - július 22.)

Kevesebb az energiád és a bolygók sincsenek most nagy hatással rád. Úgy néz ki elő kell venned a rutinodat néhány dologban. Ha komolyabb projekt vagy döntés áll előtted, akkor inkább kérd ki valakinek a segítségét vagy véleményét. Túlterheltnek érezheted magad, szóval az este mindenképpen a felszabadult pihenésé legyen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egyre kimerültebb vagy. Ha nagyon sok problémával foglalkozol egyszerre, az igazán fel tud őrölni. Csinálnod kellene egy fontossági sorrendet, és amit lehet, azt halaszd későbbre. Igazán rád férne egy kis kikapcsolódás és pihenés. Az is jót tehet, ha otthon vonulsz el egy kicsit, és szentelsz a hobbidban egy kis időt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok mindent teszel a környezetedért, hogy minden rendben menjen, de nem érzed azt, hogy ezeket visszakapnád. Olykor benned van az önfeláldozás, de bármikor elszakadhat emiatt nálad a cérna – valljuk be jogosan. Ügyelj arra, hogy mindenki kivegye a részét a terhekből, és ne cipelj mindent egyedül a hátadon. Ne feledd, a felelősség sem mindig a tiéd.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindig benned van, hogy szeretsz gyors döntéseket hozni, de a közeljövőben ez nem lesz eredményes, sőt, bizonyos szempontból hátrányt fog okozni neked. Az lenne a legjobb, ha mindent alaposan átgondolnál. Mindegy mit sodor eléd az élet, hozz megfontolt döntéseket, főleg a munkáddal kapcsolatban. Amire kell, arra inkább aludj egyet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jó lenne, ha nyitott szemmel járnál, mert végre kihasználhatnál egy lehetőséget, ami mellett mindig elmész. Ha feltűnik, akkor elég motiváltnak kell lenned ahhoz, hogy belevágj. A merészséged sok kaput nyithat ki előtted, amit eddig bezártnak hittél. A bolygók remek időszakot jósolnak neked, így ne félj semmi új kihívástól.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Haladj előre, és ne keress állandóan kifogásokat. A lustaságod később nagyon visszaüthet, szóval ne akarj magadnak rosszat. Amikor elérkezik majd a hétvége, áldani fogod magad azért, mert nem söpörted a szőnyeg alá a problémákat. Érezheted a változás szelét a levegőben, amik így a nyári napok alatt nagyon fel fognak dobni.

Bak (december 22. - január 20.)

Ingoványos talajra léphetsz, és kihasználhatják a nyitottságodat. Az a legrosszabb amit tehetsz, ha bepánikolsz. Te is ugyanúgy oda tudsz csapni, csak sokan még nem ismerik ezt az énedet a környezetedben. Védd csak meg magad, mert rátalálsz majd magadban ehhez a tökéletes eszközökre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy ember iránt egyre mélyebb ragaszkodást érezhetsz. Magadban kell eldöntened, hogy fel vagy erre készülve, vagy sem. Nem szoktál félni a csalódástól, így az a legjobb, ha átengeded magad ennek az érzésnek. Most még akkor is rendbe tudod tenni a szerelmi életedet, ha az lejtmenetben van. Ragadj meg minden lehetőséget.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé ki tudsz kelni magadból, és változékony a hangulatod. Az az igazság, hogy jelenleg magadban kell keresned a hibát. Könnyen vitákba tudsz keveredni, de aztán rájössz, hogy ezek a dolgok csak neked fontosak, és már mindenki elengedte a füle mellett. Találj vissza önmagadhoz, mert ez nem te vagy. A higgadt éned új ajtókat nyithat ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás