promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csősz Boglárka elárulta, mivel hálózta be milliomos férjét, akivel most a válás mellett döntöttek
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori szépségkirálynő szerint a külső megjelenés kevés a sikerhez.

Az erdélyi származású Csősz Boglárka 2010-ben ment feleségül az építőiparban érdekelt Burak Talu török milliomoshoz. A most 38 éves színésznő emiatt mind a négy eddigi évadában szerepelt a Viasat 3 csatorna Feleségek luxuskivitelben című műsorának, így az egész ország megismerhette a magánéletét.

Kevesen gondolták volna, hogy idén az egykori szépségkirálynő hirtelen szinglivé válik, márpedig éppen ez történt, hiszen a nála 14 évvel idősebb férjével a válás mellett döntöttek. A manapság elsősorban üzletasszonyként tevékenykedő Boglárka mostantól többet fog Budapesten tartózkodni, de a kint felépített üzleti kapcsolatait sem hagyja elveszni.

A színésznő okosan – a török nők nagy részéhez hasonlóan – ékszerekbe fektette vagyonát, és ha más vagyonra nem is támaszkodhatna itthon, akkor sem lennének megélhetési gondjai. A válás hírének felröppenése után is arról beszélt, hogy ha minden jól megy, akkor hamar forintmilliárdos lehet. De hogyan sikerült egy ilyen tehetős és gáláns férjet kifognia? Mindamellett, hogy Boglárka gyönyörű, természetesen rendelkezésre álltak ehhez a női praktikák is.

„Szerintem a neten is fel lehet ismerni az értékesebb embereket, de én azt tanácsolom, hogy menjünk minél több rendezvényre, kulturális és sporteseményre, mert a közös élmények és közös érdeklődés egy biztos alap. Ha ez megvan, akkor már nyert ügyed van, mert hosszú távon sem untok egymásra”

– nyilatkozta két éve a Borsnak. A színésznő szerint a bulizóhelyek ebből a szempontból felesleges időpazarlást jelentenek, hiszen ott a pasik többsége csak szexkalandot keres. Ha pedig a nő már kifogta a férfit, akkor el kell érnie, hogy az alkalmanként féltékenykedjen miatta, mert a „vadászat” izgalma is fenntartja a vonzerőt. Boglárkának volt türelme ahhoz is, hogy kivárja a kapcsolat megérését, hiszen csak két év együtt járás után mondott igent Burak Talunak.

 „Nem volt szerelem első látásra, nem egy fizikai vonzalommal kezdődött a kapcsolatunk. A személyisége ragadott magával annyira, hogy ma már nem tudom elképzelni az életemet nélküle”

– vallotta be annak idején a Blikknek. Később pedig a Femcafénak elárulta, hogy előtte rengeteg kapcsolata volt már, de aztán rájött, hogy az átlag magyarnál kissé konzervatívabb férfira van szüksége.

Veszekedések persze náluk is előfordultak, de a megbocsátás és elfogadás olyan tulajdonságok, amelyek segítségével a vitákon felül lehet kerekedni. Azt viszont Boglárka is elismerte, hogy a férjével eltérő környezetben, más értékek preferálása mellett nőttek fel, és most talán ez is vezethetett a kapcsolatuk szétbomlásához.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás