promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 15: A Halak felé egy új szerelem közeledik, de a Skorpió számára is itt a lehetőség, ha hódítani akar
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak jobban oda kell figyelnie, mert túl sokat költekezik mostanában, viszont a Mérleget is nyomaszthatják a pénzügyi gondok, amikre megoldást kell találnia. Minden csillagjegynek figyelnie kell, hogy ne csússzon el apróságokon a napja. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szereted kordában tartani a pénzügyeidet, de ez mostanában nem igazán sikerül. Sokkal bőségesebben költekezhetsz, mint szoktál. Jobban át kellene gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt. A héten a terveidre is kellene koncentrálnod. A ma este talán még lehet a pihenésé, de aztán indítsd be magadat, és ne legyél lusta.

Bika (április 21. - május 20.)

Végre tisztázni tudod a megoldhatatlannak hitt problémákat. Gondolkodj is el, hogy miket kell elővenned, mert ha sokáig hagyod állni őket, el fognak burjánzani. Közben hasznot húzhatsz egy régebben megkötött üzletből, vagy egy adósságból. Ha utóbbi van a dologban, akkor nem is ártana visszakérned, mert mindketten meg fogtok róla feledkezni. Most jó érzéked van a pénzügyekhez.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé pánikolós hangulatodban vagy. Ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted, akkor ne keseredj el. Most képes vagy más megoldásokat találni. Legyél mindenre nyitott, és mozgasd meg a fantáziádat. Este jöhet a jól megérdemelt pihenés a barátokkal, vagy a családdal. A jelenlegi helyzet miatt ehhez jelenleg nem feltétlenül kell kimozdulnod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem kell semmitől tartanod, mert olyan kihívások fognak eléd kerülni, amiket szívesen teljesítesz, sőt, még fel is tudsz dobódni tőlük. Az is körözhet a fejedben, hogy vannak dolgok, amiken változtatni szeretnél. Csak rajtad múlik, hogy akarsz-e fejlődni. Izgalmas napok állhatnak majd előtted. A rosszból is próbáld meg a legjobbat kihozni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki sikerül végre jókor jó helyen lenned, és ezzel sok gondodat le fogod tudni. A szerencsére végre melléd állhat, és igyekezz ezt száz százalékosan kihasználni. A szerelemben viszont legyél óvatos: egy olyan ember környékezhet meg, aki csak ki akar használni. Ha lelkileg sebezhető vagy, akkor főleg zárd be mindenki előtt most az ajtót.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A közeljövőben meggyűlhet a bajod a hivatalos dolgokkal. Lehet azt fogod érezni, hogy jobb a sarokba dobni az egész ügyet, vagy kiskaput keresni, de ezek rossz megoldások. Kapd össze magad, és ha muszáj, akkor kérj segítséget a megoldáshoz. Ha figyelmetlen és laza leszel, akkor egy kellemetlen és kedvezőtlen helyzetben találhatod magadat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé nyomaszthatnak a pénzügyi gondok, amikre jobb lenne, ha minél hamarabb megoldást találnál. Az otthonodban is vannak dolgok, amiket elhanyagolsz, és ha nem figyelsz jobban, akkor egyszerre szakadhat minden a nyakadba később. Egyszerűbb lenne, ha csinálnál egy listát, hogy mik azok a feladatok, amik megoldásra várnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hála égnek neked tényleg feszültségmentesen indulhat a hét, szóval tudsz jobban figyelni magadra. A mostani bolygóállás elég erős kisugárzással ruházhat fel. A másik nem képviselői határozottan rajonganak érted. Ha hódítani akarsz a közeljövőben, akkor itt a lehetőség. Persze ezt nem csak kalandra használhatod fel, hanem egy komoly kapcsolat megszerzésére is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok a dolgod, és elég könnyen a kimerülés szélére sodorhat az intenzív munka, szervezkedés. Elő szokott fordulni nálad, hogy rosszul méred fel a korlátaidat. Nehéz elfogadnod, de ha romlani fog a teljesítményed, akkor az a fáradtságodnak köszönhető. Most próbáld meg külön venni a kötelezettségeidet és a pihenést, mert ezek egybemosódhatnak.  

Bak (december 22. - január 20.)

Olyan érzésed van, mintha peches szériád lenne, és mindenkinek szerencséje van, csak neked nem. Erre most nincsenek hatással a bolygók, hanem te lehetsz az egésznek az előidézője. Össze kell kapnod magad és feltárnod a gondjaidat. Ne kapkodj, mert ez az első lépés a bajok megoldásában – ha ezeket nem rakod tisztába, akkor a szerencsére se várj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit sok feszültség gyülemlett fel benned, és könnyen veszekedésbe keveredhetsz. A lenyugvás után sok dolog felszínre törhet benned, és a jó irányba terelhet. Túl kell tenned magadat a nehézségeken és minden rendben lesz. Próbálj meg vigyázni a pénzedre, mert hamarosan egy nagyobb kiadás zúdulhat a nyakadba.

Halak (február 20. - március 20.)

Még mindig kicsit érzékenyebb vagy a kelleténél. Igazából figyelemre, és dicséretre lenne a leginkább szükséged. Nem vagy semmi miatt sértődékeny, csak biztos szeretnél lenni abban, hogy megfelelő hatást gyakorolsz a környezetedre. Emiatt már csak azért se legyen kétségeid, mert egy új szerelem közeledik feléd a kisugárzásod miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás