promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 12: A Kos váratlan kihívásokkal nézhet szembe, a Mérleg viszont tálcán kaphatja a lehetőségeket az élettől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán ne feledkezzen meg róla, hogy a munkahelyén több támogatója van, mint ellensége, a Skorpiónak azonban kicsúszhat a kezéből az irányítás. A türelmetlenséget minden csillagjegynek muszáj háttérbe szorítania a hétvége előtt. Lássuk, hogy mit jelez most számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Tudatosítsd magadban, hogy képtelenség lesz ma mindenben megtalálni az örömödet. Olyan feladatok szakadhatnak a nyakadba, amikhez semmi kedved. Igyekezz gyorsan és határozottan túllendülni rajtuk, mert csak ezután lélegezhetsz fel. Kicsit érzelgősebb vagy, szóval ne vedd magadra, ha kritika ér. El kell fogadnod, hogy most nem vagy a csúcson.

Bika (április 21. - május 20.)

Engedd kicsit szabadon a kreativitásodat. Ha ezt megteszed, akkor ez egy nyugodt nap lehet a számodra, mert a nagyobb problémákra is könnyedén meg fogod találni a megoldást. Nehezebben indulhat a nap, de a délutáni órákban igazán aktív tudsz lenni. Pörögj is fel, mert akkor az estédet magadra és a szeretteidre tudod áldozni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad meghátrálnod a kudarcoktól, és mindenképpen motiváltnak kell maradnod. Kisebb bukkanók előkerülhetnek, de ezeket lazábban kell kezelned, és ha muszáj, akkor újra neki futni az adott feladatnak. Próbálj meg türelmes lenni, mert most ez lehet a sikerednek a kulcsa. Mások most nem fognak megoldani semmit se helyetted.

Rák (június 22. - július 22.)

Figyelj oda a hangulatingadozásaidra, különben teljesen a feje tetejére tudják állítani a napodat. Lehet nagy terveid vannak, de azok akadályokba ütköznének. A változékony hangulatod miatt a döntéseid is azok lesznek. Inkább csak próbálj meg túllendülni a kötelező dolgokon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségedet és ez a munkádra is kihathat. Pedig nem szabad, hogy ez bármiben befolyásoljon. Tudnod kell, hogy mik az erősségeid, és ezeket mindig mindenhol be tudod vetni. Ha az indulataid vezérelnek, akkor kicsúszhat a kezedből az irányítás. A munkahelyeden több támogatód van, mint ellenséged.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma nagyon lefoglalhatnak a munkahelyi gondok, így kevés időd lesz magadra és a közeli környezetedre. Pedig este nem ártana feltöltődnöd picit. Azt is nézd, hogy sokan támaszkodnak rád lelkileg. Most beleeshetsz abba a hibába, hogy a fontos embereket hosszú ideig elhanyagolhatod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé szerencsés időszak köszönthet be rád, mert az élet tálcán kínálhat neked remek lehetőségeket. Nem lenne rossz, ha lenne erőd és időd élni mindezekkel. Ha elszalasztod őket, akkor nagyon hosszú idő után gördülnek eléd újra ilyenek. Nem ártana felállítanod egy fontossági sorrendet, és picit spontánabbnak lenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók nem a legszerencsésebben állnak a számodra. Könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás, szóval egy picivel nagyobb önfegyelmet kell gyakorolnod. Nagy az esély, hogy megbántasz valakit, ráadásul egy olyan embert, aki hozzád közel áll. Fogd vissza magad, és így elkerülhető minden konfliktus. Apróságokon főleg ne akadj fent.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A te kezedben van a döntés, hogy rossz napod lesz-e. A kapkodás jelenti rád jelenleg a legnagyobb veszélyt. Ez feszültséget, és akár félreértéseket is szülhet. Próbálj meg lenyugodni – a lassabb tempó még nem jelenti azt, hogy rosszul végzed a munkádat. A családi ügyeid azonban remekül alakulhatnak. Egy őszinte beszélgetés is segíthet ezen vacsora közben.

Bak (december 22. - január 20.)

A mostani bolygóállás hozzásegíthet abban, hogy pontot tegyél néhány problémára, legyen az munkahelyi, vagy magánéleti. Ha nem is tudsz mindent megoldani teljesen, sok mindent átlátsz majd és megértesz, amik később könnyebbé tehetik a dolgodat. Ne hibáztass másokat, hanem olykor ismerd el a saját tévedéseidet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg vissza tudtad fogni a türelmetlenségedet, különben ez továbbra is problémákat okozhat, főleg a munkahelyeden. A magánéletedben azonban kedvező fordulatra számíthatsz. Odaadóan tudsz bánni a hozzád közelállókkal, de ne várd el tőlük, hogy a kedvedre tudnak tenni. Most ebben rajtad van a sor.

Halak (február 20. - március 20.)

Ideges és feszültséggel teli lehetsz ma. Erre fokozottan figyelj, főleg akkor, ha volán mögé kell ülnöd. Ha teheted, inkább add át másnak ezt a feladatot, vagy menj tömegközlekedéssel. Minden alkalmat meg kellene ragadnod a lazításra, mert igazán szükséged van rá. Hozd közel magadhoz az összes olyan dolgot, ami ki tud kapcsolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás