promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 11: Az Ikreknek oda kell figyelnie a pénzre, vagy nagy bajok lesznek, a Bakot azonban most támogatják a bolygók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mostani bolygóállás háttérbe szorítja a Szűz romantikus énjét, míg a Vízöntőnek a csúcson lesz a szerencseszériája. Próbáld megtalálni az önbizalmad, és pörgesd fel magad valamivel, ha úgy érzed lemerülőben vagy. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Jobban jársz, ha most nem keveredsz bele felesleges bonyodalmakba. Ha mégis, akkor igyekezz higgadtan megbeszélni a problémákat. A csapatmunkát semmiképpen ne utasítsd el, mert így lehet jobban fogsz tudni haladni, mintha egyedül cipelnéd a terheket. Érzelmi téren fontos, hogy biztonságban érezd magad – kerüld el azokat az embereket, akik ezt nem tudják kielégíteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Néha nem árt elhagynod a komfortzónádat. Egy gondnak nem csak sablonos megoldásai lehetnek, ezt ne feledd. Találékony tudsz lenni, de előfordulhat, hogy kicsit be vagy lassulva. Önts magadba egy kis merészséget, aztán haladj előre, ahogyan csak tudsz. Az este végre megnyugvást hozhat, szóval kapcsold ki az agyad teljesen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mindenképpen óvatosabban kell bánnod a pénzzel. Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Nem most van itt az ideje, hogy túlköltekezd magadat, mert váratlan kiadások üthetik fel a fejüket. Hamar ideér a hónap közepe, és ha nem spórolsz rendesen, akkor kicsúszhat a pénzügyi irányítás a kezed közül, és azt veszed észre, hogy már alig van valami a tárcádban- és a számládon.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit túlterheltnek érezheted magadat az utóbbi időben. Most jobban meg fogod érezni az augusztusi fáradtságot magadon. Igyekezz többet mozogni, és az elmédet is mindig frissítsd fel valamivel. A barátaid és a közeli munkatársaid is nagyon jól fel tudnak rázni, szóval kommunikáljatok néha felhőtlenebb dolgokról is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ügyesen haladhatsz a céljaid felé, de lehet nem éppen úgy, ahogyan elképzelted. Emiatt ne ess pánikba, mert a végeredmény így is úgy is remek lesz. Ma kifejezetten aktív, és tetterős lehetsz. Ezzel meg tudod lepni a környezetedet, szóval csak ügyesen. Most olyan kompromisszumokat köthetsz, amiket el se tudtál képzelni, hogy létrejöhetnek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás háttérbe fog szorulni a romantikus éned. Ha van párod, akkor ezt meg is érezheti. Add a tudtára, hogy most valami másra vágysz, és nem lesz probléma. Mindenképpen maradj közel azokhoz, akik támogatást tudnak neked nyújtani. A munkádban kiválóan tudsz teljesíteni, főleg, ha szabad kezet kapsz a problémák megoldására.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A sablonos feladatok az őrületbe tudnak kergetni, de ezeket is meg kell csinálnia valakinek. Ne keresd állandóan a kihívásokat, inkább érd be ma kevesebbel. Hagyj magadnak időt, hamarosan kiélheted a kreativitásodat. Nem érdemes túl magasra tenni a lécet, mert akkor csalódást okozhatsz magadnak. Tudod jól, hogy a te teljesítményednek is vannak határai.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad nyomás alá kerülnöd, szóval nem ártana kerülnöd a stresszes helyzeteket, valamint a felesleges vitákat. Csináld a dolgod, és csak akkor kerülj reflektorfénybe, ha nagyon muszáj. Sok érzelem gyülemlett fel benned a közelmúltban, amit csak a megfelelő emberrel szabad megosztanod. Picit jobban fel kell majd oldódnod, hogy ellepjen a boldogság.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok feszültség gyülemlett fel benned, de nem a jelenlegi bolygóállás miatt. Oda kell figyelned, hogy ezt ne a közeli környezeteden vezesd le. Nagy szükség lesz a türelmedre és a józanságodra. Ha le tudtad zárni ezt a napot, vagyis inkább túl tudtad élni, akkor végre koncentrálhatsz magadra. Az se baj, ha bezárkózol, és csak az otthoni hobbidnak szenteled az időt egy nagy feltöltődéssel.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehetnek buktatói ennek a napnak de nem szabad pánikba esned, mert a bolygók téged támogatnak. Igyekezz kézben tartani, és letudni mindent az este előtt, mert csak így lehetsz teljesen stresszmentes. Egy örömteli hír is van a láthatáron, ami igazán fel fog dobni. A magánéletedben is kedvező fordulat várhat rád, szóval élvezd ki ezt a sikeres szériát.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez egy kiváló nap lehet a számodra, ha okosan osztod be az energiáidat. A bolygók sikeres szériát jósolnak neked, szóval még a szerencse is melletted fog állni. Ez kell is, mert belekerülhetsz néhány döcögős helyzetbe. Csak rajtad múlik, hogy ezekből hogyan fogod kivágni magadat. Élvezed a jelent, és ne akard túlgondolni a dolgokat.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne engedd magadat befolyásolni. Abszolút jók a meglátásaid, szóval támaszkodj nyugodtan a megérzéseidre a mai napon. Teljesen kizökkenhetsz, ha mások rád fogják erőltetni az akaratukat. A mai napon és este is igyekezz az élet pozitív dolgaira koncentrálni. Meg tudod találni az apró örömöket, ami fel tudják vidítani a lelkedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás