promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol John Travolta: „Mindannyiunk életét jobbá tetted”
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

John Travolta szívszorító sorokkal búcsúzott a Grease-ből ismert Olivia Newton-Johntól.

John Travolta 1978-ban már határozottan ismert volt Amerikában az egy évvel korábbi Szombat esti láz című diszkófilmnek köszönhetően, de az igazi világsikert az akkor bemutatott Grease – Pomádé című musical hozta meg neki, amiben a csodás Olivia Newton-Johnnal szerepelt. Az alkotás igazi klasszikussá vált az évtizedek alatt, az általuk megformált Sandy és Danny pedig a filmtörténelem egyik legikonikusabb szerelmespárja lett.

A Grease rajongói rettenetes hírt kaptak, ugyanis kiderült, hogy 73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John, aki a férje szerint családi körben, békésen töltötte az utolsó perceit. A világsztár nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is nagyon ismert és sikeres volt, a „Physical” című dala például 1981-ben 10 hétig vezette az amerikai slágerlistát, ami akkoriban rekordnak számított.

Olivia Newton-John halálának okát egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, de állítólag 30 éve küzdött mellrákkal, ami közrejátszhatott a tragédiában. A rajongói, kollégái és barátai mellett szerető férje, illetve egyetlen gyermeke, Chloe Lattanzi is gyászolják őt – a Grease-es partnere, John Travolta pedig egy igazán megható, szívszorító poszttal búcsúzott tőle.

„Legkedvesebb Oliviám, mindannyiunk életét jobbá tetted. A hatásod elképesztő volt. Annyira nagyon szeretlek. Találkozunk még az út végén, és újra együtt leszünk mindannyian. Az első pillanat óta, hogy megláttalak, a tiéd vagyok örökké! A te Danny-d, a te John-od”

– írta John Travolta.

Az biztos, hogy a négyszeres Grammy-díjas Olivia Newton-John tényleg mély nyomot hagyott maga után, és egy igazi legenda volt a szakmában. Nemcsak énekesnőként és színésznőként alkotott maradandót, hanem környezetvédelmi, illetve állatjogi aktivistaként is – rengeteg embernek fog hiányozni.

Itt lehet megnézni John Travolta búcsúposztját:

Itt pedig egy felejthetetlen közös dal John Travoltától és Olivia Newton-Johntól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás