promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 29: A Skorpiónak nagyon kicsúszhat a kezéből az irányítás, az Oroszlán előtt pedig új utak állnak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek a kapkodással áteshet a ló túloldalára, de a Nyilas se álljon neki forró fejjel semmilyen probléma megoldásának. A hétvége előtt igyekezz rendezni minden problémát, különben nagyon feszült maradsz. Lássuk, hogy mit jelezz előre számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy kisebb konfliktus teheti nehezebbé ezt a napot. Nem szabad homokba dugnod  a fejed, és úgy tenned, mintha minden rendben lenne. Ha így teszel, akkor több kárt csinálsz, mint hasznot. Olykor bele kell állnod egy kis vitába, hogy minden rendben legyen körülötted. Legyél nyugodtan határozott, és őszinte.

Bika (április 21. - május 20.)

Fontos, hogy ne akarj most minden problémát egyszerre megoldani. Ismered a mondást: aki sokat markol, az keveset fog. Úgy tudsz eredményes lenni, ha csak egyetlen dologra koncentrálsz egyszerre. A bolygók azt jelzik, hogy utolérhet némi pénzügyi nehézség, de egy kis okos spórolással ennek is pontot tudsz tenni a végére.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók pozitív hatással lesznek rád, ami biztosítja, hogy állandóan remekül tudsz pörögni. Azért ne hagyd, hogy előbb járjon a kezed, mint a fejed. A kapkodással áteshetsz a ló túloldalára is akár. Remek ötleteid vannak, de ha teheted, ezeket raktározd el, és majd később valósítsd meg. Romantikus meglepetésben lehet részed az este folyamán.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy igazán mozgalmas nap állhat előtted, persze pozitív értelemben. Ha nem tetszik a tempó, még lehet szabályozni is tudod, de azért ne lépd túl a hatáskörödet. Áradnak belőled a szellemes gondolatok, szóval ha teheted, keresd mások társaságát, és dobd fel a napjukat. Este mindenképpen mozdulj ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új utak, friss tapasztalatok állhatnak ma előtted, amiket ha jól kezelsz, akkor nagyon is a hasznodra válhatnak. Most nem szabad másra bíznod a döntéseket, mert az elég sok veszélyt hordozhat magában. Legyél energikus, és céltudatos, akkor valóban sikered lehet, még a szerelmi ügyekben is. Persze ne akarj mindent egyszerre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon erőteljes hatást tudnak rád gyakorolni a művészetek. Ha van ilyen oldalad, akkor előnyös lenne kihasználni az alkotói kedvedet. Lehet lesz valaki a környezetedben, aki erőteljesen kritizálni fog téged. Ezen nem szabad megsértődnöd, mert csak jót akar neked. Érdemes tiszta fejjel is átgondolni az illető szavait.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy új kapcsolat ütheti fel a fejét, ami bőven tartogathat izgalmakat. Ebbe tényleg csak akkor érdemes beleugranod, ha szingli vagy. Felesleges kockázatot ne vállalj, mert csalódni fogsz, és az nagyon nem tenne jót neked. Egyre jobban kezdenek aggasztani a határidők és a problémák feltornyosulhatnak. Igyekezz jól beosztani mindent.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha sok gond nyomja a válladat, akkor eléggé ingadozó lehet a hangulatod. Fontos, hogy meg tudd találni az egyensúlyt. Vedd ezt komolyan, különben kicsúszhat a kezedből az irányítás. A döntéseket határozottan kell meghoznod – ha tanácsot kérsz másoktól, akkor előfordulhat, hogy teljesen rossz irányba fognak elindítani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindenképpen ki kellene mozdulnod a négy fal közül, ha eddig nem tudtad megtenni. A barátaid jó hatással lehetnek rád, és fel tudnak tölteni energiával. A munkahelyeden is koncentrálj a feszültségoldásra, és ne állj neki forró fejjel semmilyen probléma megoldásának. A körülmények és a bolygók a segítségedre lehetnek.

Bak (december 22. - január 20.)

Jól vigyázz az elfojtott konfliktusokkal, mert könnyen felszínre törhetnek. Legyél mindenben türelmes és megfontolt. Ez nehéz olykor, de mégis nyugodt és hatásos fegyver. Közben elég könnyen egy titkos kalandba találhatod magad. A vágyaid felülkerekedhetnek a józan az eszeden, pedig a bolygók azt súgják, erre most nemet kellene mondanod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók egy romantikus kapcsolatot sodorhatnak eléd a közeljövőben. Az illető még akkor is felkavarhatja picit az állóvizet körülötted, ha nem vagy szingli. Kellemesen indulhat ez a nap, és minden erőddel azon leszel, hogy a munkádban ki tudd magadból hozni a maximumot. Akkor érezheted igazán jól magad, ha alkothatsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezebben tudsz megbirkózni a hétköznapokkal, de emiatt még nem szabad pánikba esned. Csinálj mindent úgy, ahogyan szoktál, még akkor is, ha az kicsit több időt vesz igénybe. Legyél trükkös, és próbálj meg kiskapukat használni, ha lehetséges. Jól tudod keverni a kártyákat, és sok mindenben a saját malmodra hajthatod a vizet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás