promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert két ököllel esett neki Sebestyén Balázsnak, aztán jól meg is taposta
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Természetesen csak szóbeli összecsapásról volt szó, érdekes kimenetellel.

Puzsér Róbert azon kevés magyar médiaceleb közé tartozik, akik egyértelmű véleménnyel rendelkeznek az öt hónapja folyó orosz-ukrán háborúról, mélységesen elítélik a vérontást, és minden lehetséges fórumon felszólalnak ellene.

A vehemens véleményvezér hajlamos letaglózni azokat, akik tőle eltérő álláspontot képviselnek, nemrég például az általa csak „népszerű playboynak, sikeres tévésnek és szakmaszerte elismert bitcoinbányásznak” nevezett Sebestyén Balázsba szállt bele páros lábbal az Index.hu oldalon.

A részben a saját Facebook-oldalára is kitett szövegben azért ostorozza a rádiós műsorvezetőt, és az egyik legbefolyásosabb hazai hírességet, mert az az Oroszország elleni uniós szankciók hatástalanságáról beszélt.

„Nyilván következmények nélkül kellene hagyni egy független európai állam megszállását és bekebelezését, mert Sebestyén Balázs megszakértette, hogy bármilyen következmény árt a gazdaságnak. Hiszen Herr Hitler csak békét akar, csak azt akarja elvenni, ami neki mint birodalomnak jár, azzal majd jóllakik. Hisz mindig így volt a történelemben: okos enged, szamár szenved, az agresszor pedig csak addig agresszív, míg gyengeséget és megalkuvást nem tapasztal, azt látva megelégszik”

– pufogott Puzsér, elég kemény párhuzamot vonva a náci Harmadik Birodalom hajdani vezetője és Putyin orosz elnök közé. A véleményvezér szerint a második világháború kapcsán mindenkinek meg kell értenie azt a tanulságot, hogy az agresszorokat „az önfeledt fogyasztás meg a kölcsönösen előnyös kereskedelmi egyezmények” sohasem állítják meg.

A vita azért érdekes, mert hazai celebszinten ilyen még nem folyt a szomszédunkban zajló háború kapcsán. Puzsér Róbert Facebook-oldalán ugyanakkor a követői többsége inkább most szembefordult vele, úgy tűnik, hogy Sebestyén Balázs opportunista és racionalista hozzáállása inkább elnyerte a tetszésüket. Mindezt az alábbi hozzászólás fejezi ki a legplasztikusabban:

„A tudomány jelenlegi állása szerint elvekkel nem lehet fűteni.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás