promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 26: A Szűz nagyon ingerlékeny lehet ma, a Skorpiónak pedig készen kell állnia a békülésre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika igazán túlbonyolíthatja a dolgokat, amit háttérbe kell szorítania, a Nyilasnak pedig az otthoni súrlódásokat kell rendeznie. A hidegfront néhány csillagjegyre is hatással lehet, de mindenki meg tudja találni, hogyan pörgesse fel magát. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Jól gondold át, nem feledkeztél-e meg valamiről. Eléggé szétszórt voltál az utóbbi időben. Ha fontos dolog, talán még el tudod rendezni a hét elején, máskülönben ezen fogsz aggodalmaskodni. Utána mindenképpen ki kellene kapcsolnod az agyad, mert nagyon felesleges dolgokkal terhelted le mostanság. Tisztítsd ki a fejedet!

Bika (április 21. - május 20.)

Most aztán tényleg nem szabad az egyszerű ügyeket túlbonyolítanod, mert csak az idődet pocsékolod az egésszel, ráadásul magadtól veszed el a szabadságot. Kicsit egyszerűsítened kell a dolgokon, különben semmit nem fogsz tudni pihenni. Legyél gyors és határozott. Ha valamit így intézel, még nem biztos, hogy rossz lesz. A csípős megjegyzéseket most ne vedd magadra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé felerősödhet az érzelmes oldalad. A gyengéd érzelmeket kimutathatod a párod felé, vagy feldobhatod a napját annak is, akihez vonzódsz, elég csak néhány bók is. Otthon tudod a legjobban eltölteni az időt, és nem is szabad túl sok programot szervezned. A pihenésre fektesd a fő hangsúlyt. Ha nincs kedved, akkor inkább ki se mozdulj.

Rák (június 22. - július 22.)

Kissé személyesebb hangulatban vagy, de nem jó dolog, ha kikotyogsz mindenkinek mindent. Azt főleg nem szabad most elvárnod, hogy mások is kövessék a hirtelen ötleteidet. Ha téged ez dob fel a következő napokban, akkor vágj bele nyugodtan egyedül is. Könnyen dühbe gurulhatsz, de muszáj leszel kompromisszumokat is kötni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok a munka, de a jelenlegi bolygóállás kedvez annak, hogy esténként ki tudj kapcsolódni. Alapból jobb kicsit a kedved, és szükséged is van a pihenésre. Ráadásul jó hírek érkezhetnek a családon belül, amik szintén felvillanyozhatnak. Azért ha el szeretnél kicsit vonulni, akkor nyugodtan tedd meg. Próbálj meg hódolni a hobbidnak, és szánj időt magadra is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Figyelj jobban magadra, mert ingerlékeny és türelmetlen lehetsz a környezeteddel. Jobb, ha nem vágsz bele semmilyen nagyobb kihívásba még így a hét elején. Ha megpróbálod fegyelmezni magad, akkor egy nyugodt este várhat rád. Próbáld meg kerülni a konfliktusokat, és csak magaddal foglalkozz – töltődj fel végre, ha ez még nem sikerült.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma egy baráti kapcsolatod kerülhet a középpontba. Motoszkál a fejedben, hogy eltávolodtál valakitől, és nem igazán szerettél volna. Ha jobban magadba nézel rájössz, hogy te is hibás vagy, mivel elhanyagoltad az illetőt. A közelgő napok alatt lehetőséged lesz rá, hogy változtass ezen, viszont a kezdő lépést neked kell megtenned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha a napokban konfliktusod volt valakivel, akkor éppen itt az ideje, hogy kibéküljetek. Igazi békére van szükséged ezen a hét elején, hogy minden nyugodt legyen körülötted. Így tudsz a legjobban felkészülni a kihívásokra, amik várnak rád. Lassan pozitívabban fogod látni a dolgokat, csak adj magadnak egy kis időt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kisebb súrlódások tehetik feszülté a hangulatot otthon. Amiatt ne fájjon a fejed, hogy nincsen közös véleményed a környezeteddel, mert ez gyakran elő szokott fordulni, de az esetleges vitákat te tudod a legjobban megakadályozni most. Próbálj meg türelmes és empatikus lenni. Neked is szükséged lenne egy nyugodt napra felesleges civakodás nélkül.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok ember rokonszenvét tudod ma elérni. Kommunikációban erős lehetsz, így minden gondot így kellene megoldanod. Bármilyen munkafolyamat áll előtted, könnyen át tudod rajta rágni magadat. Vonzanak az új megoldások, új utak, így használd ki őket nyugodtan. Az estét töltsd a közeli barátaiddal vagy a családoddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda kell figyelned, mert lehet már kicsit előrébb jár az agyad, pedig még van mit helyretenned magad körül. Nem szabad, hogy mindenfelé kalandozzanak a gondolataid. Ha van egy adott feladat, akkor csak arra koncentrálj teljes erőbedobással. Utána fellélegezhetsz, és úgy néz ki gondmentes napok állnak majd előtted.

Halak (február 20. - március 20.)

Szótlanabb és befordultabb lehetsz a szokásosnál. Lehet eléggé lemerültnek érzed magad, amit a hét közepén fogsz tudni orvosolni. Az lenne a legjobb, ha össze tudnád kötni a kellemeset a hasznossal. Most azonban még túl kell élned a mai napot. Ha segítségre van szükséged, akkor igyekezz megtalálni ehhez a megfelelő embert minél hamarabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás