promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 25: A Kosnak, az Ikreknek, és az Oroszlánnak is szüksége van egy lendületes hétkezdésre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bármi történik, a Szűznek csak a pozitív dolgokra szabad figyelnie, míg a Vízöntőnél egy párkapcsolati probléma ütheti fel a fejét. Akármilyen akadály is gördül eléd így a hétkezdésnél, igyekezz legyőzni minél hamarabb. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha maradtak a múlt hétről esetleg rutinfeladataid, akkor tegyél pontot a végükre, mert jó kedvvel tudsz nekiállni minden ilyennek. A családi viszályokat is remekül tudod kezelni, és simán lefegyverezel mindenkit. Teremtsd meg a nyugalmat magad körül, és jöhet a jól megérdemelt pihenés este. Próbálj meg a kedvenc hobbiddal feltöltődni, és jól indulhat a hét.

Bika (április 21. - május 20.)

A környezeted mindig határozottnak tart, viszont most eluralkodik rajtad a bizonytalanság. Lehet nem is kellene ma a döntésekkel foglalkoznod. Ha úgy van, engedd át az irányítást másnak, te pedig dőlj hátra. Ettől még tanácsot tudsz adni, de lehet a jelenlegi állapotodban nem lesz épp megfelelő. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen kedvvel indítod a hetet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ideje, hogy minden stresszt a szőnyeg alá söpörj, és elkezdj foglalkozni magaddal. Ha van még időd, akkor fel kell töltődnöd a heti kihívásokra. Mindegy mivel kapcsolod ki az agyad, csak legyen egy kis én-időd. Bújj be egy kád forró fürdőbe, nézd meg a kedvenc filmedet, vagy csak szürcsölgess el nyugodtan egy pohár bort vacsoránál. Ne engedd, hogy a hétindítás kihozzon a sodrodból.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy fontos tevékenység állhat ma előtted, amiben kulcsszerepet vállalhatsz. Igyekezz ne csak jól, hanem profin végezni a dolgodat, így nem érhetnek meglepetések. Izgalom lehet benned néhány dolog miatt, de ezeket el kell hessegetned. Próbálj meghallgatni másokat és nyitott lenni, mert ez neked is segíthet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kényelmetlen érzések gyötörhetnek, mintha elfelejtettél volna valamit így a hét kezdetén. Neked fokozottan kell figyelned arra, hogy ne maradjon kihívás a hét közepére, mert az nagyon megakaszthat. Hazaérve mindenképpen valami pihentető dologgal foglalkozz. Ürítsd ki a gondolataidat, és próbálj meg lazítani. Az aggasztó gondolatokat mind háttérbe kell szorítanod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy elég fárasztó nap állhat előtted, de sajnos a folyamatos koncentráció nehézségeket okozhat neked. El kell üldöznöd magad körül a traumákat, amik rossz tapasztalatokat okoztak, és csak a pozitív dolgokra koncentrálni. Ez más helyzet egy teljesen más időben. Hozd ki magadból a legjobbat – este végre fellélegezhetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha megy a szekér, akkor könnyen úgy érezheted, hogy mindenki felsorakozik melletted. Oda is kell figyelned nehogy kihasználjanak. Ez az egész azonban biztonságot nyújt neked. Igyekezz okosan használni ezeket az embereket. A kellő tudás megvan benned ehhez. Persze önállóan is helyt tudsz állni, nem kell tartanod semmitől.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha este ki szeretnél mozdulni, akkor nagyon is kellemes élményekben lehet részed. Igyekezz sokat kommunikálni a barátaiddal, mert meglepő és izgalmas dolgokra derülhet fény. Vigyázz azért, ne nyúljon nagyon éjszakába a dolog, mert kihívások várhatnak rád. Igyekezz felkészülni mindenre, és vedd elő a rutinodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nincs igazán kedved hozzá, pedig a karriered és a magánéleted kirángat a négy fal közül. Ha a kötelező programok vannak, akkor igyekezz mosolyt festeni az arcodra, és ne kötekedj senkivel. Érdemes átgondolnod, hogy a héten milyen szerepet szeretnél bevállalni. Most sok minden jótékony hatással lehet az előmeneteledre.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon kiegyensúlyozott lehetsz ma. A vidámság és az öröm uralkodhat körülötted, ha engedsz neki. Fontos, hogy mindenkivel beszélgess őszintén, és ne titkolj el semmit. Ha nem teszed, akkor félreértésekbe bonyolódhatsz. Most a gondokat is félre tudod söpörni az életedből erre a napra. Egy jó indítás pozitív lendületet adhat neked egész hétre.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet van valami konfliktus közted és a párod között, ami már jó ideje húzódik. A hét eleje alkalmas lehet arra, hogy tisztázzatok mindent, és őszintén beszéljetek egymással. Közösen mindent meg tudtok oldani. Ha szingli vagy, akkor lehet inkább nem a társkereséssel, hanem a kihívásokkal kellene foglalkoznod. Az előrehaladás tud a leginkább feltölteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Elégedetlenkedő emberek bukkanhatnak fel a környezetedben. Jobb, ha semmilyen negatív kritikát nem veszel magadra, mert nem igazán lesz igazuk. Ne hagyd senkinek, hogy leszívja a megmaradt energiáidat. Nem sikerült jól a hétvége? Eléggé le vagy merülve, szóval ideje lenne feltöltődnöd. A legfontosabb talán az, hogy kialudd magad rendesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás