promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk lefeküdt a Google-alapító feleségével, óriási a botrány
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen, amikor a világ leggazdagabb emberei ölre mennek egymással.

Az emberiséget elektromos járgányokkal, Mars-utazással, olcsó internettel és más forradalmi technológiákkal megváltani akaró Elon Musk magánéletére lassan már szavakat sem lehet találni. A napokban derült ki, hogy titokban ikrei születtek egyik cége, a Neuralink felsővezetőjétől tavaly novemberben, most pedig még nagyobb botrány van készülőben.

Úgy néz ki, hogy Musk a gyerkőcei világrajövetelét követő hónapban lefeküdt a Google-alapító Sergey Brin feleségével, miközben mindketten részt vettek a Miamiban tartott Art Basel művészeti vásáron.

Brin 2018-ban vette feleségül Nicole Shanahant, akitől egy kislánya is született. Tavaly decemberben azonban villámgyorsan szétköltöztek, majd a férj 2022 januárjában beadta a válópert is. Akkoriban még nem lehetett sejteni ennek az okát, most azonban kiderült, hogy Musk volt a ludas a házasság szétrobbantásában.

A Tesla-vezér állítólag nagyon megbánta a dolgot, könyörögni kezdett Brinnél a bocsánatért, feltehetőleg azért is, mert egy óriási konkurens vezetőjét haragította magára. Könnyen elképzelhető, hogy a dolognak gazdasági kihatásai is lesznek, talán a vállalkozásai is megsínylik ennek a meggondolatlan tettnek a következményeit.

Az ügyre fényt derítő The Wall Street Journal újság szerint a Google-főnök és felesége között már korábban megromlott a viszony, most pedig azon folyik közöttük a huzavona, hogy a 4 éves gyermekük nevelésében hogyan egyezzenek meg.

Nicole Shanahan persze nem esett a fejére, az ügyvéd feleség 1 milliárd dollárt követel a válásért, ami elképesztő summa, de csupán töredéke Brin 95 milliárdra becsült vagyonának. Állítólag ez azonban mégis több, mint arra a házassági szerződésük szerint a nő jogosult volna, ám a dörzsölt asszonyka azzal védekezik, hogy a terhessége miatt rá volt kényszerítve az „előnytelen” kontraktus aláírására.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás